Microsoft Flight Simulator – Megjelenési dátum, új előzetes [VIDEO]

Jó hír a repülés szerelmeseinek – az Asobo Studio készítette Microsoft Flight Simulator új előzetessel jelentkezett, melyből kiderül a megjelenési dátum is.

A hihetetlen grafikájú játék első naptól elérhető lesz PC-n Xbox Game Pass-on belül! Ja, és lehullott a lepel a játék különböző változatairól is!

Akik szeretnek virtuális keretek között (is) repülni, azok már most véssék be a naptárukba a következő napot: augusztus 18. Ekkor jelenik meg ugyanis a Microsoft Flight Simulator, a híres és nagy múltú sorozat legújabb darabja – derül ki a frissen kiadott előzetesből. Mint az kiderült, három változatban jelenik majd meg a játék, az egyik pedig Xbox Game Pass-re is érkezni fog!

 

 

A legrealisztikusabb repülőgép-szimulátor valaha?

„Igencsak megtisztelve érezzük magunkat és izgatottak vagyunk attól a szintű támogatástól, amelyet 38 éve a repülőgép Sim-es közösség nyújt nekünk! Az első 1982-es Microsoft Flight Simulator óta mindig el sikerült kapnunk azt a pontot, amikor ideje volt lépni, és új verziót fejleszteni a játékból. Megvannak az eszközeink, a technológia, a megfelelő partnerek, és most már a hardver is hogy elkészítsük a legrealisztikusabb, legélethűbb repülőgép-szimulátort!” – mondta Jorg Neumann, a játék rendezője.

 

 

 

 

Három verzió, három különböző tartalommal kerül majd a piacra – a Standard változat, amelyet az Xbox Game Pass előfizetők is megkapnak külön megvásárolva 69.99 € (24.000 Ft) lesz majd, és 20 végletekig kidolgozott repülőgépet találunk majd benne egyedi repülési élménnyel, valamint 30 repteret, melyeket kézzel építettek újra digitális formában. Jön még a Deluxe verzió, 89.99 €-ért (31.000 Ft), mely a fentieken felül még öt repülőgépet és extra nemzetközi reptereket is tartalmazni fog, és végül a Premium Deluxe 119.99 €-ért (42.000 Ft) ami az alapjátékkal és 10 darab extra repcsivel és reptérrel bír majd.

 

Neumann szerint teljesen mindegy hogy melyik verziót választjuk, az összes frissítést megkapjuk majd.

Habár Xbox One-ra is bejelentették, azt nem tudni, hogy mikor érkezik a szimulátor a konzolra. Egy biztos: az Asobo Studio július 30-al zárt bétát hirdetett, mellyel a végső simításokat végezhetik el a játékon.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu