Az Xbox Series X event kifejezetten a játékokra koncentrál majd

Az Xbox Series X várva-várt nagy event-je 1080p-ben, 60 FPS-en fut majd. A Microsoft megerősítette, hogy a főszerep a videójátékoké lesz. A közvetítés után a videó 4K / 60 FPS-ben is újranézhető lesz.

Már nem kell sokat aludni, és kiderül mit is tud az új doboz. Élő eseményen fogják ugyanis bemutatni a gép tudását és a rajta futó játékokat. Július 23-án lesz az esemény digitálisan közvetítve, és azt ígérik, hogy mindenféle sallang helyett a játékokra fognak fókuszálni. (Az esemény helyi idő szerint elvileg este 6-kor lesz.)

Aaron Greenberg, az Xbox Games marketing részlegének vezetője jelenti a vállalat hivatalos oldalán, hogy az esemény 1080p-ben, 60 FPS mellett megtekinthető lesz élőben a YouTube, Twitch, Facebook és Twitter közvetítésében, később pedig 4K-ban is streamelhető lesz YouTube-on.

 

 

 

„Tudom, hogy mindannyian izgultok a jövő csütörtöki Xbox Games Showcase esemény miatt. Láttam néhány vad spekulációt keringeni a neten, de ha ez segít, annyit elárulok, hogy a középpontban a játékok lesznek. Nem üzleti maszlag, semmi kütyü vagy ezekhez kapcsolódó hírek, csakis a játékok. Egy egész óra a játékoknak szentelve. Remélem élvezni fogjátok!”

 

Az esemény egyik várható főszereplője kétségtelenül a Halo Infinite lesz, a legendás Xbox franchise következő darabja, melynek harmadik része nem olyan régen landolt PC-n. Sokan reménykednek még egy Fable-folytatásban, miután a Microsoft ismét jeleket adott arra vonatkozóan, hogy használná a jövőben a Fable-márkát. Mindezek mellett elég izgalmasnak tűnik az a rejtélyes projekt is, amin a The Initiative dolgozik.

Jövő csütörtökön meglátjuk!

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu