Nem lett túl jó A halhatatlan gárda, de így is brutális a nézettsége Netflixen

MOZI HÍREK – Charlize Theron és halhatatlan bandájának kalandjai leginkább a „szódával elmegy” kategóriát képviselik, ám ez nem fogta vissza attól a filmet, hogy bekerüljön a top 10 legnézettebb Netflix film közé.

Igazán nagyszerű marketing kampány előzte meg a Charlize Theron főszereplésével készült korrekt, de nem túl kiemelkedő, halhatatlanokról szóló kalandfilmet, amely valószínűleg a rendkívül magas nézettségi arányt is okozhatta, amely ráadásul nem is akar csökkenni. Most maga a streamóriás Netflix jelentette be, hogy A halhatatlan gárda bekerült a top 10 legnézettebb filmjeik listájába. A Netflix ezekkel a szavakkal ünnepelte a különleges eredményt.

„A halhatatlanok döntögeti a rekordokat! A Charlize Theron blockbuster már most a top 10 legnézettebb filmek között van és Gina Prince-Bythewood az első fekete nő a listán! A film rövidesen eléri a 72 milliós nézettséget az első négy héten!”

A Gina Prince-Bythewood által rendezett akció-kalandfilm halhatatlan zsoldosok és profi gyilkosok történetét meséli el, amely bandának vezetője, Andy (Charlize Theron) aki embereit black ops akciókban vezeti. Az egyik ilyen akció „rosszul sül el”, és Andy-nek, illetve a csapat újdonsült tagjának, Nile-nak (KiKi Layne) és kemény próbát kell kiállniuk a többiekkel együtt…

A film forgatókönyvét Greg Rucka írta saját képregénye alapján. Abból a szempontból mindenképpen örvendetes ez a „győzelem”, hogy végre nem egy Marvel-képregény adaptáció arat ekkora nézettségbeli sikert.

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu