Film készül a Firewatch-ból a Blindspotting producereitől

MOZI HÍREK – Ez lesz a második nekifutás, hogy filmre próbálják adaptálni a Firewatch-ot, miután 2016-ban már befuccsolt egy próbálkozás.

 

Film készül a Firewatch-ból a nagyvászonra. Ez talán ismerős sztori lehet egy Campo Santo-rajongónak, hiszen 2016-ban már volt egy hasonló kísérlet, amellyel filmre akarták vinni ezt a történetet. Habár akkor, ott az a megegyezés végül kudarcba fulladt a Universal-al, most a The Hollywood Reporter értresülései szerint a Valve-tauljdonban lévő fejlesztőcsapat játéka ideális partnert talált a megfilmesítéshez a Snoot Entertainment-ben.

Az amerikai produkciós társaság, mely olyan filmeket jegyez, mint a Blindspotting vagy az idén szeptemberre várható One Night in Miami Regina King rendezésében (aki az HBO Watchmen-sorozatának főszereplője volt) fogja szárnai alá venni a projektet, amelyben megpróbálják megidézni a játék történetét és helyszínét, azaz a Wyoming-i erdőt, 1989-ben. A játékban a tűzfigyelő Henry szerepét töltöttük be, aki a Firewatch-ban belekeveredett egy feszült és rejtélyekkel teli sztoriba. Egyetlen kapcsolatunk a külvilággal rádiónk volt, amin keresztül munkatársnőnkkel és felettesünkkel, Delilahval tartottuk a kapcsolatot.

A Snoot Keith Calder-e és Jess Wu Calder-e vezetik majd a projektet, miközben Sean Vanaman és Jake Rodkin a Campo Santo-tól szintén producerek lesznek. „Jess és Keith keményen dolgozó, látnoki erejű producerek remek videójátékos ízléssel.” -mondta Vanaman, az eredeti játék rendezője. „Már első beszélgetésünkkor éreztük, hogy remek partnerek leszünk velük. Nincs bennünk kétség a tapasztalatuk, ízlésük és szenvedélyük körül, s bízunk benne, hogy saját tapasztalataink alapján mi magunk is megfelelő produkciós partnerek leszünk.”

Maga részéről a Snoot Entertainment a következőt mondja: „A Firewatch kiemelkedő eredmény volt, egy gyönyörű és szívbemarkoló műalkotás. Boldogok vagyunk, hogy Sean és Jake megengedik hogy tönkre tegyük tökéletes játékukat azáltal, hogy filmet / sorozatot csinálunk belőle.” Ha még nem játszottad ezt a díjnyertes kalandot, melyet egy délután alatt le lehet zavarni, ne habozz tovább!

Firewatch tesztünk itt olvasható.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu