Death of Me: fekete mágia és véres gyilkosságok Maggie Q-val és Luke Hemsworth-szel a főszerepekben [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Fűrész-filmek közül négyet rendező Darren Lynn állt a kamerák mögé az októberben mozikba kerülő Death of Me című horrornál.

Luke Hemsworth (Chris Hemsworth testévre) és Maggie Q a főszereplői Darren Lynn Bousman rendező új horrorfilmjének, amely a trailer alapján a megszokott, egyszerű sémákat kicsit megbolygatja.

A trailer azzal kezdődik, hogy egy pár azt próbálja kideríteni, mi történt a meglehetősen vad éjszakájuk során, amely jelző a szex helyett sokkal borzalmasabb eseményekre utal. Aztán felfedeznek egy videót, amely róluk készült és az elmúlt éjszaka történéseihez némi magyarázattal szolgál. A videóban látható erőszakos események sok-sok kérdést vetnek fel a pár számára és a kapcsolatukat is tönkre tehetik. Aztán ahogy egyre több részlet derül ki, az események egyre őrültebbé válnak. A trailer alapján a film stílusos, érdekes és sötét horrormesének tűnik.

A horrorfilm forgatókönyvét mindjárt hárman: Ari Margolis, James Morley III és David Tish, Darren Lynn Bousman pedig három Fűrész filmet: a második, a harmadik és a negyedik részt is rendezte. Bousman egy időre otthagyta a sorozatot, de most a Spiral című rebootot ismét ő rendezi majd, a főszereplői Chris Rock és Samuel L. Jackson lesznek.

A Death of Me története egy szigeten játszódik, ahol Christine (Maggie Q) és a párja, Neil Oliver (Luke Hemsworth) vakációznak. Erősen másnaposan ébrednek és semmire sem emlékeznek, hogy mi történt előző este. Aztán találnak egy felvételt, amely borzalmas eseményekről árulkodik, amelyet Neil követett el. Mivel 24 órájuk van, amíg a következő komppal el tudják hagynia szigetet, valahogy rekonstruálniuk kell az eseményeket. Egyre inkább belekeverednek sötét mágiával és véres gyilkosságokkal teli, rejtélyes ügybe… A film kevésbé a történet, sokkal inkább a látvány és a képi megvalósítás alapján tűnik igazán innovatívnak – persze a végeredményt majd meglátjuk.

Az egész érdekesnek tűnő misztikus horrorfilm október másodikán kerül az USA-ba mozikba, magyar forgalmazásról egyelőre nem tudok, de bizonyos streaming csatornákra is felkerül majd a film, amint többet tudunk róla, megírjuk.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu