Új Iron Harvest 1920+ részletek és előzetes [VIDEO]

Következő héten a Gamescom-on tartják az Iron Harvest tournament döntőjét. Íme néhány részlet a Scythe alapján készült stratégia világáról.

 

A Deep Silver és a King Art Games új előzetest adott ki a Iron Harvest 1920+ univerzumhoz, maga a játék egy valós idejű stratégia (RTS) amely a 20. század elejének alternatív világába repít bennünket. A videó kicsit mélyebbre ás a játék történelmében, mely a fejlesztők szerint is komoly szerephez jut játékukban.

Az új játékanyag bemutatja nekünk Polania (lengyelek), Saxony (a szászok) és a Rusviet (ruszvjetek) frakcióit, hőseiket, akik a fejlesztők szerint fokozatosan sodródnak bele az első világháború közvetlen folytatásába. A játékmenet tehát stratégia, s története is fontos lesz.

 

 

A Gamescom-on rendezik meg az első Iron Harvest e-sport bajnokságot

Az új videóval együtt a King Art megragadta a lehetőséget, hogy bejelentse, hogy kint lesznek saját e-sport bajnokságuk döntőjével az augusztus 27-től augusztus 30.-ig tartó Gamescom-on is: a versenyt a Twitch-en közvetítik majd, két napos co-op bajnokságsorozattal, s egy kompetitív fináléval, amely eldönti majd, hogy ki lesz az első Iron Harvest bajnok.

Az Iron Harvest maga szeptember 1.-én jön PC-re, és alapját a Scythe című, ugyanebben az univerzumban játszódó társasjáték képezi. Lesz PS4 és Xbox One verzió is a címből, mely később jelenik meg, egyelőre nem ismert időpontban.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu