DOOM Eternal: The Ancient Gods, Part One: Doom Slayer újra vadászatba kezd [VIDEO]

A DOOM Eternal első önálló (!?) sztori DLC-jén dolgozik az id Software – vagy legalábbis annak a felén. (Harry Potter 7-szindróma?)

A Gamescom nyitóestéjén mutatta be a lenti videót a Bethesda és az id Software. A kiadó által kiküldött jellemzés szerint a The Ancient Gods első részében egy ősi gonosz (ősi idegent?) tér magához (Khan Maykr, Icon of Sin), ugyanis a mennyben az egyensúly felborul. A DOOM világában eddig nem látott helyszíneken fog Doom Slayer ezúttal irtani (szokásához híven tépve, nem betépve). Új démonok is lesznek (új ellenféltípusok?).

Azért az eléggé szomorú, hogy alig két hónapra vagyunk a megjelenéstől, de a sajtóközlemény két bekezdést szánt arra, hogy miként fizethetünk, miközben eggyel elintézték a sztorit… akinek megvan a DOOM Eternal Digital Deluxe Edition kiadása, esetleg megvette az első évre szánt Season Pass-t (mondtuk már, hogy ez a játék főleg egyjátékos…?), ingyenesen megkapják. Akinek nem ez a verzió van meg, vagy nincs meg a szezonbérlet (ennek ára 30 dollár, euróból számítva közel 11 ezer forint), külön is megvehetik, viszont az érdekesség az, hogy a játékosoknak nem lesz szükségük a DOOM Eternalra, hogy a The Ancient Gods, Part One-t játszhassák. Ez azért meredek. A DLC első része önmagában 20 dollár (euróból számítva 7200 forint) lesz.

A DOOM Eternal már több mint öt hónapja elérhető PlayStation 4-en, Xbox One-on, Google Stadián, illetve PC-n Steamen, továbbá a Bethesda.net-en. A Nintendo Switch verzió még mindig várat magára, és a PlayStation 5, Xbox Series X verziók csak egy későbbi időponttól lesznek kaphatók. Szerintünk az id Software és a Bethesda mind a három platformon kapásból teljes kiadásban dobja ki Doom Slayer hentelését, így még várhatunk, mire a The Ancient Gods, Part Two is elkészül… de legalább az hamarabb bekövetkezik mint a Starfield megjelenése! (Arról valószínűleg a 2021-es E3-ig nem is fogunk egyáltalán hallani.)

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu