NieR Replicant: közelebb lehet, mint hinnénk!

Yoko Taro felújítja az eredeti játékot, Tajvanon már be is jegyezték a NieR Replicant remastert, talán a TGS 2020-on is ott lesz?

 

Szemfüles játékosok szúrták ki, hogy Tajvanon a korhatár-besoroló bizottság már foglalkozott a gammel, NieR Replicant ver. 1.22474487139 címen. Ez a játék, mint azt már tudtuk, Yoko Taro klasszikusát újítja fel PC-re és a jelen generációs konzolokra. Ez két okból is érdekes.

Először is, az ilyesmit közeli megjelenés szokta már követni, szóval lehet, hogy már nincs messze a játék érkezése. A másik érdekesség, hogy a Tokyo Game Show 2020, mely rendezvény pont az ilyen jellegű játékoknak lett kitalálva ősszel kerül megrendezésre, pontosabban szeptember 23. és szeptember 27. között, idén természetesen videó-formátumban. Ettől még persze simán szerepelhet ez a játék is.

Mivel gameplay-t még nem láttunk, a rajongók izgatottak lehetnek: a játék igen ambíciózus remasternek ígérkezik, a NieR Automata játékmenetével, mely játék az elmúlt évek egyik legsikeresebbike volt.

Forrás: 3DJuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu