Star Wars: Squadrons: itt a játék sztoritrailere egy birodalmi pilóta szemszögéből! [VIDEO]

A Sötét Oldal erősebb! Legalábbis a Star Wars: Squadrons trailerében…

Már szerencsére nem kell túl sokat arra várni, hogy a Star Wars: Squadrons-ban pilótafülkébe üljünk, ráadásul még majd választhatunk oldalt is magunknak, tehát akár a lázadók, akár a birodalmiak közé belépve is vívhatunk élet-halálharcot a galaxisban – amihez most az EA egy remek trailert is készített. kis kedvcsinálót is készített!

A Hunted című CG kisfilm a Motive Studios, a Lucasfilm, és az Industrial Light & Magic közös alkotása, és a hadjárat egyik főszereplőjét, Varko Grey-t a Titán Osztag láthatunk benne, aki az Endor bolygó közelében vívott torokszorító pilótapárharc után kerül szorított helyzetbe a Var-Shaa bolygó felszínén.

A Star Wars. Squadrons emellett persze nem csak egyjátékos kampánnyal, hanem igencsak jól kidolgozott, 5v5 elleni multiplayer csatákat is ígér, az pedig különösen jó hír, hogy mikrotranzakciók egyáltalán nem lesznek majd a játékban. A megjelenésre sem kell sokat várni, hiszen 2020. október 2-án érkezik a játék Xbox One, PlayStation 4 és PC platformokon, ráadásul nem teljes árú játékkén árulja majd az EA a játékot.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu