Menu

Kiszivárgott a Resident Evil: Village egyik félkész verziója!

A Capcom a ransomware támadás elszenvedéséből még fel sem állt, de annak utóhatása még mindig érzékelhető…

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a japán kiadó nem megfelelően védett szerverei révén ransomware támadáson esett át (ha nem fizetnek X összeget, a lefoglalt szerverek tartalma odaveszne…), de lassan már talán el is feledtük volna az ügyet, viszont utána kiszivárgott a következő játékaikkal kapcsolatos megjelenési tervezet, most pedig egy még nagyobb falat csúszott ki a japán kiadó kezei közül.

Több fórumon és a közösségi médiafelületeken is felbukkant ez a képcsomag, amik mintha a Resident Evil: Village (Resident Evil 8) egyik belsős fejlesztési kiadásából származna. A képeken láthatjuk a fejlesztéshez fontos mérési adatokat is (pl. azt, hogy mennyi memóriát használ éppen a játék, milyen frame rate-tel fut, mennyi VRAM kell neki, satöbbi) – ez pedig valószínűleg azért történhetett meg, mert a Capcom nem fizetett, így az adatok illetéktelen kezekbe jutottak.

A képek között láthatunk egy denevérszányas szörnyet egy emberi torzóval, egy vámpírszerű hölgyeményt, egy ismeretlen női karaktert, és többségében egy babával és annak esetleges felnevelésével kapcsolatos screenshotokról beszélhetünk, és mintha korábban lett volna olyan pletyka, hogy egy babának kihangsúlyozott szerepe lesz az új Resident Evilben. Ezek a képek pedig szépen alátámasztják azt.

A japán kiadó pedig ezzel eléggé rossz helyzetben van: ha nem reagál rá, akkor a közönség a képekből kiindulva elspoilerezhet több témát a következő Resident Evilből, ha pedig mondja, hogy ezek kamu képek, akkor is arcot veszthet a Capcom, mert mégis a saját felelőtlenségéből adódóan következett be a ransomware támadás még novemberben.

A Resident Evil: Village elvileg jövőre jön, talán tavasszal, és a PlayStation 5, Xbox Series, PC hármas tűnik biztos befutónak, ám a szivárgások szerint a PlayStation 4 és az Xbox One is megkapja. Akkor már a felhő révén talán a Nintendo Switch is (elvégre a RE7-ből Japánban volt ilyen kiadás is).

Forrás: PCGamer

09k5r0Q

adtuQKm

aWnMtWa

hZCEmyU

ia5i9mv

KH3VHad

ksCcYZJ

WBPUNTi

ZClEdMV

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu