Kiszivárgott az Epic Games Store karácsonyi ingyenes játéklistája?

Nincs karácsony ingyenes Epic Games Store-játékok… és Kevin nélkül.

Az Epic Games Store-ról nemrég már írtuk, hogy december 17-étől napi egy játékot adnak ingyenesen oda azoknak, akik egyszerűen belépnek és hozzáadják az adott címet a fiókukhoz (de persze a játékhoz szükséges az Epic Games Launcher letöltése is). Az első játék a Cities: Skylines volt, amit aztán az Oddworld: New ‘N’ Tasty követett, harmadikként pedig a The Long Dark vált ingyenesen elérhetővé. (Eddig egyik sem volt ismételt ingyenes cím, úgyhogy ebben a tekintetben Tim Sweeney cége jó helyzetben van.)

Eddig egyenes a történet, de a Twitteren felbukkant a további játékok listája. Ezt kommentár nélkül fel is soroljuk: Defense Grid, Alien: Isolation, Metro 2033 (feltehetőleg ennek is a Redux kiadása…), Tropico 5, Inside, Darkest Dungeon, My Time in Portia, Night in the Woods, Stranded Deep, Solitairica, Torchlight II, Jurassic World Evolution. Ebből kettő ismétlés, ugyanis az Inside és a Metro 2033 Redux korábban már ingyenesen elérhető volt az Epic Games Store-on. Nocsak, de a Darkest Dungeon nincs fenn, csak annak a folytatása! Egy adatbányász szerint viszont ez is fel fog bukkanni, és volt már korábban példa arra, hogy egy játék ingyenesen debütál (pl. a Total War: Troy is ilyen volt idén).

Tavaly is volt egy ilyen akciója az Epic Games Store-nak, és ott is volt ilyen szivárgás (Grand Theft Auto V, Civilization VI, Borderlands: The Handsome Collection, majd Ark: Survival Evolved), de ez csak részben volt igaz, ám többnyire megbízható volt a szivárgás. Lehet, hogy idén is hasonló a helyzet, mert ki tudja, talán az Epic Games figyelemmel követi a sajtót, és ehhez igazodva csendben módosítja az ingyenes címek listáját, hogy végül nekik legyen igazuk. Nem lenne meglepő, ha ez a helyzet.

Úgyhogy az Epic Games Store akciója idén is szépen felveszi a kesztyűt a Steam ellen.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu