Age of Water: hova visz a hajó viharos vizeken…? [VIDEO]

A TNT-idézet nem véletlen: egy posztapokaliptikus vízi világra számíthatunk, és mindezt egy online környezetben fogja megvalósítani a Three Whales Studio (na tessék, már a stúdió neve is illik ide – három bálna…).

A Gaijin Entertainment fogja majd kiadni az Age of Watert, ami a tervek szerint csak PC-re készül, és ott is csak a Gaijin.net platformon keresztül érhetjük el a játékot. Az alfatesztelésre már lehet is regisztrálni ezen a weboldalon. Yuri Miroshnikov, az Age of Water producere azt nyilatkozta erről az MMO-ról, hogy a világos színekkel operáló vizuális stílus, a szokatlan környezet, illetve a szabadság nagyobb szintje kedvezni fog azoknak a játékosoknak, akik szeretnek új világokat felfedezni.

A Gaijin Entertainment sajtóközleménye szerint egy távoli jövőben játszódik az Age of Water, és a játék címe ezúttal sem véletlen: a víz kora eljött, ugyanis a Föld egy óceánvilággá változott. Az emberek pedig olyan városokat építettek, amik nagy szobrok, esetleg a toronyházak tetejére lettek téve, hogy így a víz szintje felett lehessenek. (Persze ez nem jelenti azt, hogy milliárdos létszámban élnek a szerencsések… bár ki tudja?) Mi pedig egy motorcsónakba ülve a települések között utazhatunk, harcolhatunk a kalózokkal, és az elvesztett civilizáció maradványait is felhozhatjuk az óceán aljáról, ha esetleg nincs kedvünk a szállítmányokat mozgatni A és B pont között.

Az Age of Waterben szólóban vagy akár barátainkkal közösen is teljesíthetjük a küldetéseket, de lesz PvE is (ugyanis az ellenfeleket a mesterséges intelligencia irányítja majd), erőforrásokat kereshetünk, vagy akár az egymással szemben álló letelepülők közötti harcokból is hasznot húzhatunk. A hajóinkat tuningolhatjuk, esetleg újakat is építhetünk a vázakból és alkatrészekből. Akár telepakolhatjuk a fedélzetet gépágyúkkal.

Az Age of Waternek még nincs megjelenési dátuma, de lehet már jelentkezni a tesztelésre. Vajon mennyi esélye lesz a Sea of Thieves (Rare/Microsoft) és az évek óta bejelentett, de nem nagyon mutatott Skull & Bones (Ubisoft) párosával szemben? A válasz: Waterworld.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu