Menu

PlayStation Plus: az egyik februári játék már hivatalos

A Sony korábban már elhintette, hogy mi is lesz az egyik ingyenes játék a PlayStation Plus-előfizetőknek.

Bizony: a Sony hivatalosan is beszélt már október végén arról, hogy az egyik, még készülőfélben levő játékuk a PlayStation Plusra érkezik (és ott is marad két hónapig!). Azaz: olyan játékról beszélhetünk, ami kapásból PS Plusosként ingyenesen elérhető lesz azoknak, akik fizetnek a Sony-nak az online multiplayerért. (Ilyen volt korábban a Rocket League is, ami emiatt is lett olyan népszerű. Annak fejlesztőcsapatát azóta felvásárolta az Epic Games.)

Tehát a Destruction AllStars lesz az egyik PlayStation 5-ös ingyenes cím. Ez egy járműves multiplayer harcolósdi lesz, amit úgy is lehetne definiálni, mint a Destruction Derby és a Rocket League szerelemgyereke. Roncsderbi, de nem egészen. (És már korábban is volt PlayStation 5-ös ingyenes alkotás. Például a Bugsnax, vagy a jelenleg is ingyenes Maneater, aminek csak a PS5-ös kiadása ingyenes a PlayStation Plusosoknak!) A PlayStation 4-es címekről (mert biztosan kettő lesz, ezen a Sony nem nagyon szokott ritkítani, inkább bővít itt-ott háromra…) pedig még túl korai találgatni.

Ezt írtuk december végén a januári PlayStation Plus-játékokról: „A PlayStation 5-ösök a Maneatert kapják (ez egy nyílt világú, cápás RPG, amit ShaRkPG-nek is lehetne akkor nevezni…), a PlayStation 4-esek pedig a Shadow of the Tomb Raidert (a Lara Croft eredettörténet-reboot trilógiának utolsó felvonását), illetve a Spiderstől a Greedfallt kapják. Ezeket a PlayStation 5-ön is játszhatjuk a visszamenőleges támogatás révén. Mind a három játék február elsejéig lesz ingyenesen elérhető az előfizetőknek. Érdekesség, hogy a Maneater Szaúdi-Arábiában érhető el, sőt, a Greedfallt a Közel-Keleten lecserélték az Assetto Corsával, míg Japán és Dél-Korea helyette a Mistovert kapja…”

Persze eközben ne feledkezzünk meg a PlayStation Plus Collectionről, amiben több nagy PlayStation 4-es játék vár ránk, itt-ott jobb teljesítménnyel és felbontással a PS5 Game Boost segítségével. Viszont most jobb lesz várni 27-éig: akkor fogja a Sony bejelenteni, hogy mi a teljes lista.

Forrás: PSU

 

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu