Így néz ki a GoldenEye 007 a Far Cry 5 motorjával! [VIDEO]

A GoldenEye 007 remake-jének hiányában egy rajongó újraalkotta a mitikus játékot a Far Cry 5 szerkesztőjével.

 

Valószínűleg sokan kedves emlékeket őriznek a GoldenEye 007-ről , a Nintendo 64 egyik legkedveltebb játékáról. Igaz, hogy a James Bond-kaland az évek során alkalmanként kapott egy-egy feldolgozást, de sokan vannak, akik szeretnének egy új. változatot a mitikus lövöldözős játékból, modernebb vizuális kivitelezéssel és a jelenlegi korszakra jellemzőbb játékmenettel. Éppen ezért máris vannak olyanok, akik „saját kezükbe vették az igazságszolgáltatást”, és az otthoni erőforrásokból merítve tették ezt meg.

Ezt a YouTube-on található Krollywood csatornán láthatjuk. Ez a felhasználó a Rare játékából merített ihletet, és úgy alkotta újra a küldetéseit, hogy azok gyakorlatilag megegyezzenek a GoldenEye 007-es játékkal, és ehhez nem használt mást, mint a Far Cry 5 pályaszerkesztőjét. Az eredmény, ahogy a videón is láthatjuk, hogy egész hiteles, és az összehasonlító szekvenciák segítségével láthatjuk, hogyan alkotta meg a „remake-jét”. Bizonyára ez a rajongó nagyon feldúlt volt, amikor megtudta, hogy a Far Cry 6-ban nem lesz szintszerkesztő .

Nem ez az első alkalom, hogy a közösséget a GoldenEye 007 inspirálta, hogy különböző módokon tisztelegjen előtte. Láttunk már valami hasonlót a Far Cry 3 szerkesztőjével néhány évvel ezelőtt, vagy akár a VR-hez igazítva a Half Life Alyx előnyeinek köszönhetően.

Hogy a brit kém lángját életben tartsuk, emlékeztetünk arra, hogy a Project 007 fejlesztés alatt áll, egy új játék, amelynek licencét az IO Interactive fejleszti, és amely valószínűleg egy trilógia lesz. Bár egyelőre várnunk kell, hogy megtudjuk az új részleteket, és mindenekelőtt, hogy megközelíti-e a legendás N64-es játékot.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu