Kegyetlenül durván bealázta a Penge volt rosszfiúja Scarlett Johannsont és a Fekete Özvegyet!

MOZI HÍREK – Stephen Dorff, aki a főellenséget alakította a Pengében azt is hozzátette, hogy Scarlett Johannson helyett is szégyelli magát, hogy ebben a színésznő részt vett.

 

Stephen Dorff a Marvel és legújabb nagyszabású filmje, a „Fekete Özvegy”, valamint annak főszereplője, Scarlett Johansson ellen lépett fel… akit elmondása szerint sajnálja.

A veterán színész egyenesen lehordta ScarJo legújabb filmjét a brit Independentnek adott interjújában … többek között ezt mondta: „Még mindig vadászom a jó szarokat, mert nem akartam a Fekete Özvegyben szerepelni. Nekem szemétnek tűnik. Olyan, mint egy rossz videojáték. Szégyellem magam azokért az emberekért. Szégyellem magam Scarlett miatt!”

Steve még ezt is hozzátette… „Biztos vagyok benne, hogy öt-hét millió dollárt kapott, de én szégyellem magam miatta. Nem akarok szerepelni azokban a filmekben. Tényleg nem. Majd megkeresem azt a kölyökrendezőt, aki a következő [Stanley] Kubrick lesz, és helyette neki fogok játszani.”

SD folytatta a szónoklatát, kiterjesztve a témát a filmiparra is – amelyet „nagy game show”-ként jellemzett -, de úgy tűnik, hogy a fő problémája az, amit a nagy stúdióknak való kiárusításnak tart… és a művészi integritás megőrzése.

Érdekes, hogy ez Steve szájából hangzik el … látva, hogy ő maga is szerepelt már szuperhősös filmekben — beleértve a Marvel rajongók kedvencét, a „Penge”-t — de egy másik szuperhősös filmben is, amit sokan „szemétnek” tartottak … a 2015-ös szereplése az „Amerikai hős”-ben, ami olyan volt, mint a műfaj bohózata.

Vitatkozhatnánk azzal – ahogyan azt most sokan teszik az interneten -, hogy Stephen egyéb filmes munkái sem feltétlenül Kubrick-szerűek. Egy csomó olyan filmben szerepelt, amit egyesek talán bikának és nem túl művészinek (azaz B-filmnek) tartanak… beleértve a „Felon”, a „Carjacked” és még sok más filmet.

Dorff korábban az eredeti Penge-filmben, 1998-ban játszotta a gonosztevő Deacon Frostot, de feltételezhetjük, hogy a Marveles napjai már a múlté. Nemrég az HBO True Detective című krimisorozatának harmadik évadában tűnt fel főszerepben Mahershala Ali mellett, aki furcsa módon az MCU közelgő rebootjában fogja alakítani Pengét. Tavaly Dorff szerepelt a Fox helyettes című drámasorozatában is, amelyet egy évad után töröltek.

Legújabb szerepében, az Embattledben Dorff egy híres MMA-viadalt alakít, akinek a fia a nyomdokaiba szeretne lépni, de előbb ki kell találnia, hogyan törje meg az apjától régóta elszenvedett bántalmazás körét. A Nick Sarkisov által rendezett filmben Darren Mann, Karrueche Tran, Colin McKenna és Donald Faison is szerepel. Az Embattled nemrég jelent meg Nagy-Britanniában és Írországban digitális letöltés formájában, az Egyesült Államokban pedig Blu-ray/DVD-n is kapható.

Eközben a Fekete özvegy premierje július 9-én lesz az amerikai mozikban, amikor is a Disney+-on keresztül, a Premier Access segítségével, felár ellenében streamelhetővé válik. A rendező Cate Shortland, a forgatókönyvet Eric Pearson írta, a sztorit Jac Schaeffer és Ned Benson írta. A filmben Scarlett Johansson mellett Florence Pugh, David Harbour, O-T Fagbenle, William Hurt, Ray Winstone és Rachel Weisz játszik. Annak ellenére, hogy Dorff mit gondolhat a filmről, a kritikusoknál elég jól szerepel az első kritikák alapján.

Forrás: TMZ

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu