A PlayStation visszavonja új PS5-reklámját a legabszurdabb okból!

Felfordították a konzolt! Nem ez az első eset, hogy valaki a PlayStationtől fejjel lefelé fordította a PS5-öt, majd törölte a posztot.

 

Inkább függőlegesen vagy vízszintesen állítják a konzolokat? A PlayStation közösségi média csapatánál azt látjuk, hogy mindig függőlegesen használják a PlayStation 5-öt, mert nem igazán értik, hogyan kell lefelé fordítani. Tény, hogy a Sony-nak már órákkal a közzétételt követően vissza kellett vonnia egy PS5-reklámot a Twitteren, egy olyan triviális, mint amilyen abszurd okból. Fejjel lefelé fordították a PS5-öt! Ugyan már, fordítva is ledöntötték, ahogy azt a mérnöke októberben megmutatta.

Apróságnak tűnhet, valójában az is, de a rajongók nem haboztak rámutatni a hibára, amint a közzététel a közösségi oldalakon megugrott, a Sony pedig a legegyszerűbb megoldást választotta: törölte a hirdetést. Szerencsére valaki a Redditen elmentett egy képernyőképet, amit az alábbiakban ajánlunk. Ahogy a Kotaku is megosztja, nem ez az első eset, hogy valaki a PlayStationnél hibázik azzal, hogy vízszintesen helyezi el a saját konzolját. Hermen Hulst, a PlayStation Studios elnöke és a márkán belül az egyik nagyobb súlyú név decemberben közzétett egy videót, amelyben egy fejjel lefelé elhelyezett PS5-tel játszott.

Méghozzá olyasvalakiről beszélünk, aki teljes mértékben ismeri a konzolt. Nem sokkal a közzététel után törölte a videót, majd újra feltöltötte úgy, hogy a konzol nem volt képen, hogy ne lehessen látni. Mindez persze nem véletlenül vicces anekdota, és tudni kell humorosan venni, amikor egy cég képtelen megérteni, hogy a saját új generációs konzolját melyik oldalra helyezi. Aki még mindig nem érti a dolgot, annak ebben a videóban megmutatjuk, hogyan kell a PS5-öt vízszintesen, a megfelelő módon, és a legcsekélyebb imbolygás nélkül elhelyezni.

Akár függőlegesen, akár vízszintesen, akár arccal lefelé tartod a PS5-öt, mindenféleképpen élvezheted a játékokat, amelyeket ezen a héten a Sony State of Play-ben láthattunk. A tegnap esti prezentáción új játékmenetet kaptunk a Deathloop PS5-ön, emellett a Death Stranding Director’s Cut megjelenési dátumát minden részletével, a Moss 2 bejelentését és első trailerét, valamint egy új pillantást a harcművészeti harcokra. of Sifu.

 

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu