Várható-e a rettegett driftelés a Steam Deck kézikonzolon? A Valve válaszol!

„Rengeteg tesztet végeztünk, hogy ez ne forduljon elő, azonban elkerülhetetlen, hogy néhány alkatrész egyszer meghibásodjon” – mondja a Valve a Steam Deckről: a nemrég bejelentett kézi játékeszközükről.

 

A héten forradalmasította a videojáték-ipart a Valve új hordozható konzoljának, a Steam Decknek a bejelentése, amellyel a népszerű digitális áruház könyvtárában található összes címmel bárhonnan játszhatunk az új rendszernek köszönhetően. Decembertől kerül forgalomba, de a felhasználók már rengeteg kérdést tettek fel a működésével kapcsolatban, és ezek közül az egyik a rettegett sodródás, főleg azok után, hogy minden platformon gondok vannak ezzel kapcsolatban: Nintendo a Switch Joy-Connal. de az Xbox Series és a PS5 kontrollerek is.

A kérdésről Yazan Aldehayyat, a Valve új kütyüjének hardvermérnökét kérdezték az IGN médiától. És az ő szavai szerint nyugodtak lehetünk: „Rengeteg megbízhatósági tesztet végeztünk minden kapcsolódó fronton. Úgy gondolom, hogy a Steam Deck nagyon jól fog teljesíteni” – mondja a projekt egyik fő felelőse.

Ugyanakkor őszinte is, és elismeri, hogy „minden alkatrész meghibásodik majd valamikor, de úgy gondoljuk, hogy az emberek elégedettek és boldogok lesznek. Szerintem nagyon jól fognak teljesíteni” – mondja Aldehayyat. A felesleges problémák elkerülése érdekében a Valve bevallja, hogy olyan alkatrészeket használtak, amelyeket már ismertek, mivel nem akartak kockáztatni.

A Valve részéről nagy reményeket fűznek a kütyühöz, elmondták, hogy reményeik szerint több millió darab Steam Decket fognak eladni. Jelenleg, néhány órája nyitották meg az előjegyzéseket, és mindenki rárombolt, mintha nem lenne holnap. a készülékek repültek. Három különböző modell lesz, ezen a linken mindent elárulunk.

Source: IGN

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu