Tetris Effect: Connected – október 8-án érkezik Switch-re

Kedvezmény is jár az első Tetris Effect vásárlóknak.

 

Az Enhance Games október 8-án kiadja a Tetris Effect: Connected-et Switch-re is a Nintendo eShopon keresztül, jelentette be a fejlesztő. Ezen a platformon keresztül a játék a megjelenés első két hetében 25 százalékos kedvezményes áron lesz elérhető.

A Tetris Effect: Connected jelenleg Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, PC-re az Epic Games Store-on keresztül és Oculus Questre érhető el. A PC-s verzió augusztus 18-án a Steam-en keresztül is megjelenik.

 

 

Itt egy áttekintés a játékról, az Enhance Games jóvoltából:

A játékot alaposan átalakítottuk és optimalizáltuk a Switch rendszerre, megtartva annak teljes audiovizuális pompáját, akár TV, Tabletop vagy Handheld módban játszunk, és tartalmazza az egyjátékos játék összes, több mint 30 pályáját és több mint 10 játékmódját, valamint a teljes kooperatív vagy kompetitív, platformok közötti multiplayer játékot (ehhez Nintendo Switch Online tagság szükséges) a játék minden más, augusztus 18-án megjelenő vagy frissülő verziójával, úgyismint: PS4, Xbox, Microsoft Store PC, Steam, Epic Games Store és Oculus Quest.

A Tetris több mint 80 díjat nyert, köztük az Év Játékának járó összesített díjat, valamint több tucatnyi elismerést elragadó látványvilágáért és eklektikus hangsávjáért. A Connected Switch-verziója lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bármikor hozzáférjenek a hipnotikus élményhez – akár egyjátékos, akár többjátékos módban, akár online Wi-Fi-n keresztül, akár helyben, ugyanazon a képernyőn, akár négy Joy-Con kontrollerrel. A játék kiváló bemutatócímnek bizonyulhat az OLED-modell nagyobb, élénkebb képernyőjének, valamint a továbbfejlesztett hangszóróknak.

 

Forrás: gematsu.com

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu