Ingyenes a Star Citizen egy teljes hétig

Star Citizen, a régóta várt űrszimulátor egy hétig ingyenesen elérhető lesz. Ahogy máskor is, a Cloud Imperium több teszthajót is a játékosok rendelkezésére bocsát.

 

 

Lehet, hogy az Imperium lehetőséget ad a felhasználóknak a befolyásos űrszimulátor ingyenes verziójának letöltésére? A Star Citizen az egyik legjelentősebb projekt, amelyet az iparág történetében megélt. A futurisztikus űrszimulátornak sikerült meghaladnia a 350 milliós bevételt, és több mint hárommillió játékosnak sikerült elérnie ezt a lenyűgöző kollektív finanszírozási teljesítményt.

Alig néhány hónappal ezelőtt a Could Imperium számos újdonságot mutatott be, amelyek ismét javították a játékot, a harcot érintő változásokkal és a részletes volumetrikus felhőkkel. A Star Citizen csapata a legújabb alfa verziót, a 3.14.0-ás verziót ingyenesen kínálja a játékosoknak, akik szeretnének csatlakozni az űrkalandhoz.

A játékosok hat hajóhoz férhetnek hozzá, mindegyiknek megvannak a sajátosságai, és lehetővé teszik az új felhasználók számára, hogy kipróbálják a különböző játékokat. Az ingyenes játékidőszakot jövő augusztus 27-ig élvezhetik. Ebben az időszakban a kezdőcsomagok is egy sor kedvezményt kapnak azok, akik úgy döntenek, hogy maradnak.

A felhasználók rendelkezésére állnak majd a következő raktárak :

 

  • Anvil Arrow: Arra összpontosít, hogy rendet teremtsen a rendszerben
  • MISC Prospector: Az értékes ásványi anyagok kitermelésére
  • Crusader Mercury Star Runner: Tökéletes csillagközi csempészethez
  • Consolidated Outland Mustang Alpha: Elegáns és stílusos
  • Origin 100i: Maximális teljesítményű jármű
  • RSI Aurora MR: Sokoldalú és terepjáró

 

Az űrszimulátor mindig is arra törekedett, hogy olyan ambiciózus projektben fejlődjön folyamatosan, amilyet ritkán láttunk az iparágban. Ennek a projektnek egy része a Squadron 42 nevű kampányán keresztül megy végbe, amelyben olyan ismert színészek vesznek részt, mint Mark Hamill és Gary Oldman, bár a továbbiakra még várnunk kell.

Forrás: Star Citizen Twitter-csatorna

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu