A DOOM Slayers Collection a DOOM 64-gyel megérkezett Nintendo Switch-re

A DOOM 64 már szerepelt a Nintendo Switchre készült DOOM Eternalban, így sokaknak megvan, de a 2016-os DOOM verzió újdonságnak számít.

 

A QuakeCon 2021 számos érdekes bejelentést hozott magával, például a Skyrim jubileumi kiadását és az eredeti Quake újramaszterelését. A DOOM idén nem volt akkora durranás, de nem merült teljesen feledésbe, hiszen a DOOM Slayers Collection most érkezik Nintendo Switchre, ráadásul egy olyan kiegészítő címmel, ami a többi csomagváltozatban viszont nincs benne.

 

DOOM: Eternal - A Bethesda bemutatta a DOOM Eternalt, amely PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Switch-re és PC-re jelenik meg még az idén.

 

A DOOM Slayers Collection egy válogatás a sorozat különböző címeiből, amely 2019-ben jelent meg. A következő címeket tartalmazza: DOOM, DOOM II, DOOM 3 és DOOM (2016). Ez a Nintendo Switch verzió azonban a DOOM 64-et is tartalmazza, így összesen 5 játékot kapunk egy vásárlással.

A kiegészítő játék szép húzás, de amúgy a DOOM 64-et már eleve ajándékba kapták a Nintendo Switch-re készült DOOM Eternal vásárlói, így a franchise sok rajongója valószínűleg már rendelkezik vele a könyvtárában. Nem volt oka, hogy kihagyják a kolleckióból, de tekintve, hogy a DOOM 64 már több platformon is elérhető, nem nehéz beszerezni.

Anno így reklámozták a trilógiát:

 

 

A DOOM 64 eredetileg 1997-ben jelent meg Nintendo 64-re. A játékot sok évvel később újra kiadták PS4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switch-re, de számos teljesítményjavítással, valamint egy új epizóddal, amely az eredeti történet epilógusaként szolgált.

Forrás: EuroGamer

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu