Új videó keszült a No More Heroes 3 (NMH3) megjelenéséhez: Travis harca Gold Joe ellen!

Az NMH3 -ban Gold Joe a játék egyik főnöke. Vigyázat, a cikk SPOILEREKET tartalmaz az egyik végső csatáról!

 

Már nem kell sokáig várnunk, hogy a kreatív zseni, Suda 51 keze nyomán a Nintendo Switch katalógusába megérkezzen az egyik legszórakoztatóbb, legszemélyesebb játék, amiben Travis Touchdown új kalandjait élvezhetjük. Ebben a hónapban egy új traileren keresztül megismerhettük, hogy kik lesznek Travis ellenségei, az idegen szuperhősök.

Ezúttal a Grasshopper egy NMH3 játékmenetet osztott meg velünk az egyik ilyen különleges ellenség elleni végső csatából. Ez a Gold Joe elleni harc, és fontos megjegyezni, hogy mivel ez egy boss-csata, tudnod kell, hogy a videó spoilereket tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a csata egy speciális színpadon zajlik, amely nagyon emlékeztet egy bokszringre, bár térbeli és pszichedelikus, amolyan igazi Suda 51-es. (Ide raktuk a videót, de csak a YouTube-on tekinthető meg):

 

 

A gyűrű padlója valamilyen ásványból készült látszólagos kockákból áll, amelyekkel kölcsönhatásba lépünk, valamint a gyűrűt körülvevő elemekből, amelyek állandó villámtámadásokat indítanak ránk. A csata közelharcra van berendezkedve, és nagyon kell vigyáznunk, hogy kitérjünk és ügyeljünk arra, hogy az ellenfél ne dobjon le minket a színpadról. A csatában különböző szakaszok is vannak, ami attól függően változik, hogy ki az épp legyőzendő ellenség.

 

nomoreheroes 3 Travis Touchdown

 

Az IGN Japan egy 15 perces gameplay videót is közzétett a játékról, melyben még sok más tartalmat is megtudhatunk a kalandról. Suda 51 azt mondta, hogy álma egy No More Heroes film vagy sorozat készítése egy olyan platformra, mint az Amazon vagy a Netflix, és bár úgy tűnik, hogy Travis-t már több ajánlattal is megkeresték, eddig még egyik ötlet sem valósult meg. De addig is, amíg ez eldől, mi már augusztus 27-től élvezhetjük a No More Heroes 3-at Nintendo Switch-en!

 

 

Forrás: Nintendo Life,

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu