PC portot kap az első két No More Heroes?

A korhatár-besorolásokból kiindulva bizakodhatnak a PC-sek, hogy az első két No More Heroes-t megkaphatják.

Az amerikai Entertainment Software Rating Board (ESRB, az európai PEGI ottani megfelelője) PC-re értékelte a No More Heroest illetve annak folytatását, a No More Heroes 2: Desperate Struggle-t. Ez a két játék nemrég a Nintendo Switch-en is felbukkant, ugyanis a nagy N igencsak sikeres (és emiatt erősebb kiadást valószínűleg nem kapó – erről a minap írtunk…) hybrid konzolja október 28-án kapta meg őket, miközben a harmadik fő felvonás lassan, de biztosan készül, szintén „a kapcsolóra”.

Ahogy még a nyáron írtuk, amikor is az első rész Switch portjának értékelése felbukkant a tajvani értékelés révén, „a No More Heroes első része ugyanis először a Nintendo Wiire jött ki 2007 decemberében Japánban, majd 2008 januárjában Észak-Amerikában, 2008 márciusában pedig Európában és Ausztráliában is beköszönt a játékosokhoz Travis Touchdown. Ezt a játékot később a Grasshopper Manufacture tovább tuningolta, aminek eredménye a No More Heroes: Heroes’ Paradise lett. Ezt a verziót a feelplus és az AO Interactive segítségével PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra hozták ki. (Japán: 2010 április, PlayStation 3, Xbox 360; 2011 július – PlayStation Move-támogatással rendelkező Red Zone Edition; Európa: 2011 május, Észak-Amerika: 2011 augusztus. A nyugaton alapból Move-támogatás.)”

A második rész szintén a Nintendo Wii-re jött ki 2010-ben (de érdekes módon először Amerikában január végén, majd május végén Európában, aztán csak októberben (!?) követte a japán kiadás), és az akció-hack’n’slash műfajú játék tíz évvel később a Nintendo Switch-en is felbukkant. Ebből tehát azóta nem jött ki PlayStationös vagy Xboxos port, úgyhogy ebben az esetben jóval nagyobb meglepetés a PC-s átirat lehetősége.

Mindez még nem hivatalos, de a Grasshopper Manufacture játékait örömmel fogadná a PC-s közösség, ahogy tavaly ősszel a Travis Strikes Againt is (ez is a No More Heroes sorozat része, de nem tekinthető a harmadik fő felvonásnak).

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu