Oscar Isaac elárulta, miért vállalta el Solid Snake szerepét a Metal Gear Solid filmben

MOZI HÍREK – Oscar Isaac hamarosan eljátszhatja Marc Spectort a Holdlovag-sorozatban, de nem ez az egyetlen ikonikus szerep, amit a Dűne sztárja a jövőben magára vállal. Isaac már megkapta Solid Snake szerepét a tervezett Metal Gear Solid-filmben, és a színész most elárulta, miért vállalta el a Konami különleges ügynökének megformálását.

 

Még decemberben jelentették be, hogy Isaac fogja játszani Solid Snake-et Jordan Voght-Roberts Metal Gear Solid filmadaptációjában. Az emberek örömmel fogadták a hírt, tekintve, hogy az Ex Machina sztárja a rajongók egyik kedvence volt a szerepre.

Ez egy olyan fontos szerep, amely bármelyik színész számára ellenállhatatlan lett volna, tekintve, hogy ez lehetséges folytatásokat és komoly fizetést jelent. Isaac azonban elárulta, hogy más okai voltak, amiért beleegyezett, hogy Solid Snake-et alakítsa az élőszereplős filmadaptációban.

„Egyszerűen imádom a játékot” – mondta Isaac a Total Filmnek. Ezután bevallotta, hogy gyakran játszik a Metal Gear Solid játékokkal, és igazán élvezi.

„Imádom azt az érzést, amit a játék ad nekem minden alkalommal, amikor játszom. Ez egy furcsán elszigetelt, drámai, magányos játék, amiben az erőszak és a terror hihetetlen pillanatai vannak, tele furcsa, pszichedelikus koncepciókkal és gonosztevőkkel” – tette hozzá Isaac. „Olyan pszichedelikus katonai horror dolgok történnek benne”.

„Az igazság az, hogy mélyen legbelül ez egy háborúellenes történet. Szóval azt hiszem, ezek azok az elemek, amelyeket igazán szeretek. És így elkezdtem azon gondolkodni, hogyan lehetne ezeket a fogalmakat igazán érdekes módon átültetni egy filmbe.”

A Metal Gear Solid film forgatása több évet vesz igénybe, számos külső tényező miatt. Eredetileg 2006-ban jelentették be, és 2011-ben kellett volna bemutatni, de több változás is történt a gyártásban. Jelenleg a kezdeti lépéseket teszi meg, de ha Oscar Isaac jelenlétét tavaly decemberben megerősítették , akkor azért, mert úgy tűnik, hogy mindent becsatornáztak és a premier közelebb van, mint ahogyan az látszik.

Spread the love
Avatar photo
Zardoz is our mystery member...

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu