Total War: Warhammer III – Grand Cathay bemutató trailer

Nos, a Creative Assembly sietett kiadni az ígért trailert a Total War: Warhammer III vadonatúj frakciójáról, a Grand Cathayról.

 

A Creative Assembly által pár napja bejelentett, 2022-re való csúszás után a Warhammer rajongóknak nem más, mint a Grand Cathay frakció leleplezését ígérték.

Most egy epikus trailer látott napvilágot, amely a Grand Cathay erőit mutatja be a Káosz erőivel szemben, ahol óriási hadigépek csapnak össze az égben, és ősi mágiával kőóriásokat ébresztenek fel, hogy harcoljanak a Káosz serege ellen.

A Total War: Warhammer egyik különlegessége, hogy a társas játékon alapuló frakcióknak kidolgozott szabálykönyvük és sereglistájuk van. A Grand Cathay számára azonban ez az első univerzumon belüli megjelenésük, azon kívül, hogy csak apró említéseket tesznek róla más történetkönyvekben.

A GamesWorkshop jelenleg az Old World egy részét dolgozza át, hogy az új egységek és részletek illeszkedjenek a kánonba, mivel mindez a Creative Assemblyvel együttműködve készült.

Kár, hogy a játék késik ( a késésről szóló teljes sajtóközleményt itt olvashatod!), de legalább a rajongók nem maradnak hírek és részletek nélkül 2022-ig.

A Total War: Warhammer III 2022-ben jelenik meg PC-re.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu