Az Art of Rally október 6.-án jelenik meg PS4 és PS5-re

A Funselektor Labs bejelentette, hogy az Art of Rally nevű versenyjáték PlayStation 4 és PlayStation 5 verziója október 6-án jelenik meg.

 

A játék 2020 szeptembere óta elérhető PC-n, egy évvel később, 2021 augusztusában pedig Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switch-re is megjelent, de PlayStation konzolokra akkor még nem jött ki.

A mai bejelentéssel a játék végre az összes fő konzolra elérhető lesz. Az Art of Rally egy stílusos versenyjáték, amelyben a játékos a rally aranykorát élhetik át. A játékban heti és napi kihívások, 50 pályát tartalmazó karrier mód, több mint 50 ikonikus autó a 60-as évektől a 80-as évekig, valamint fotó mód is található.

Különböző típusú vezetési módokat is tartalmaz, így ha kezdő vagy, nem kell aggódnod, vannak kezdőbarát lehetőségek. Ha szereted a kihívást, akkor a kezelés nehézségét megnövelve autentikus rally vezetést tapasztalhatsz meg.

Nézd meg az alábbi trailert az Art of Rally PlayStation 4/5 verziójának megjelenéséről.

 

 

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu