A Square Enix kiadta a teljes Tokyo Game Show időbeosztását

A Tokyo Game Show ezen a héten kezdődik és 2021. szeptember 28-tól október 3-ig tart, a Square pedig most osztotta meg a teljes időbeosztását, hogy némi hype-ot indítson el.

 

A teljes menetrend három napot ölel fel – október 1., péntektől október 3., vasárnapig tart – és egy nagy, egyórás bemutatóval kezdődik JST 19 órakor (JST 19 óra, Nagy-Britanniában 11 óra).

A Square rengeteg új látnivalót kínál majd olyan címekből, mint a Guardians of the Galaxy, a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, a Nier alkotója, Yoko Taro Voice of Cards – The Isle Dragon Roars és a Chocobo Racing utódja, a Chocobo GP. A Square angol nyelvű streamjeinek teljes menetrendjét alább láthatod (minden időpont japán idő szerint értendő):

1. nap – október 1., péntek

19:00- A Square Enix bemutatja a TGS 2021-et
21:00 – Lounge Jam – Square Enix Music TGS 2021 különleges élő koncertje
22:00- Forspoken

2. nap – október 2., szombat

13:00 – Marvel’s Guardians of the Galaxy
15:30 – Final Fantasy Brave Exvius
16:45 – War of the Visions: Final Fantasy Brave Exvius
17:45 – SaGa sorozat
21:00 – Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin
22:00 – Square Enix Jazz élő festés

3. nap – október 3., vasárnap

12:00- Final Fantasy Trading Card Game
13.00 – Chocobo GP
14:15 – Voice of Cards – A szigeti sárkány üvöltése
17:30 – Final Fantasy VII: The First Soldier

Minden napnak lesz egy saját dedikált streamje, plusz néhány további előadás, egy zenével kapcsolatos Nier Keiichi Okabe-val, Yosuke Saitóval és Yoko Taróval.

Remélhetőleg lesz néhány meglepetés az 1. napi nagy stream során, és nem mindent árult el a Square Enix ezen stream menetrend kiadása.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu