Obi-Wan Kenobi vs. Darth Vader: kiderültek a párbajuk részletei a sorozatból!

MOZI HÍREK – A Making Star Wars szerint kiderültek az első részletek Obi-Wan Kenobi és Darth Vader párbajáról.

 

Az Obi-Wan Kenobi spin-off sorozatban a Jedi egykori padawanjával, Darth Vaderrel néz szembe. A bejelentést a 2020-as befektetői napon tették, a Disney pedig megerősítette, hogy Hayden Christensen visszatér a Sith Lord jelmezébe. Emellett a sorozat cselekménye még mindig nagyon titkos. A spekulációk szerint Darth Vader egykori mesterét keresi, hogy végrehajtsa Darth Sidious 66-os parancsát, ami a híres párbajukhoz vezethet. Mindazonáltal a Making Star Wars által felfedett új részletek talán több összefüggést adtak a régóta várt összecsapáshoz.

Úgy tűnik, Obi-Wan (Ewan McGregor) várhatóan egy Jedhához hasonló sziklás terepen fog szembeszállni Darth Vaderrel. A Jedi-mester támad először, és az Erő segítségével egy téglafalba küldi az ellenfelét. Darth Vader ekkor feláll, és fénykardpárbajba bocsátkozik az ellenséggel. Ami a jelmezt illeti, Darth Vader nyilvánvalóan a híres fekete ruháját fogja viselni, amiről ismert, míg Obi-Wan csak egy régi, kopott jedi tunikát viselhet, hasonlóan ahhoz, amit A Sith-ek bosszúja végén láthattunk. Ezek az első részletek nagyon csábítónak tűnnek, különösen, hogy ennek a jelenetnek a forgatása állítólag több mint két hétig tartott. Nem kétséges tehát, hogy ennek a harcnak legalább olyan ütősnek kell lennie, mint amilyet a Star Wars-előzményfilm harmadik fejezete kínált 16 évvel ezelőtt. Alig várjuk, hogy felfedezzük a 2. fordulót!

Első fordulót pedig itt láthatjátok:

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu