Problémák vannak a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában forgatásán

MOZI HÍREK – A Doctor Strange az Őrület Multiverzumában újra összeállt a teljes csapat a jelentős újraforgatásokra

 

A filmiparban megszokott, hogy bizonyos produkciók a forgatási időszak végeztével visszatérnek a forgatásra, hogy „újraforgassanak” néhány jelenetet – vagy teljesen új felvételeket készítsenek. A Doctor Strange az Őrület Multiverzumában, a Marvel Moziverzum egyik legjobban várt filmje is ezen a szakaszon megy keresztül. Ez azonban nem a megszokott módon történik.

A Doctor Strange folytatása visszatért a forgatásra egy „jelentős” újraforgatásra. Ez magában foglalja a fényképezés módosításait, és ami még fontosabb, új jeleneteket is. De a jelentésben az a legfigyelemreméltóbb, hogy a produkció heti hat napot dolgozik teljes erőbedobással, ami már kicsit kilóg a sorból.

Egyelőre nem 100%-ig világos, hogy mi késztette a produkciót arra, hogy megduplázza az erőfeszítéseket az új jelenetek forgatására. Azt azonban tudni lehet, hogy Sam Reimi, a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában rendezője és Michael Waldron (forgatókönyvíró) teljes mértékben részt vesznek az újraforgatásban. Benedict Cumberbatchen kívül, aki nyilvánvalóan jelen van, nem tudni, hogy mely színészek lesznek még érintettek.

Általában – bár nem mindig -, amikor az újraforgatásban fokozódik a tevékenység, és a forgatókönyvíró is részt vesz benne, az azért van, mert átírják a forgatókönyv egyes részeit. A sajtóorgánum ugyanis azt állítja, hogy Michael Waldron „új anyagot” ír. Gondoljuk, a változtatások túl jelentősek ahhoz, hogy heti hat napot dolgozzanak.

A fentiek ellenére egy, a Doctor Strange – Az őrület multiverzumában forgatásához közel álló forrás szerint az újraforgatásnak semmi köze a narratívában bekövetkezett változáshoz. Ezt az váltotta volna ki, hogy néhány színész nem volt elérhető az eredeti forgatási időszakban, és most végzik a munkájukat. Ráadásul a COVID-19 késést okozott a forgatásban, és be kell pótolniuk a kiesett időt.

Bármi is legyen a tényleges ok, tény, hogy a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában című film forgatása versenyt fut az idővel, hogy elkerüljék az újabb csúszást. Októberben a Disney nyilvánosságra hozta, hogy több Marvel-film, köztük a Doctor Strange 2. megjelenési dátumát is eltolták. A varázsló kalandjai most 2022. március 25. helyett 2022. május 5-én érkezik. A Marvel Moziverzummal az a probléma, hogy a későbbi filmekre is kihatással van, ha egy-egy film kiesik…

Forrás: mozikomédia

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu