A GTA Trilogy fejlesztője reagált a rajongók frusztrációira, azt állítja, hogy a frissítések folyamatban vannak

GTA: The Trilogy – The Definitive Edition már elérhető Nintendo Switch-en és számos más platformon

 

 

A GTA: The Trilogy nem indult a legjobban, a rajongók állítólag mindenféle problémával szembesültek az egyes játékoknál. Ha esetleg nem tudnád, a legújabb trilógia a Grove Street Games floridai csapata irányította, amely egy évtizede hozza a GTA-címeket különböző platformokra, és amely a végső munkálatokért is felelős. A cég vezérigazgatója és tulajdonosa, Thomas Williamson nyilvánosan is elismerte a rajongók kritikáját az alábbi tweetben, ami nem meglepő módon sok rajongónak nem biztos hogy tetszett:

A trilógiával kapcsolatban a megjelenés után rögtön mindent tűz alá vettek: bugokat, hibákat, modelleket, textúrákat, teljesítményt. A mémek elárasztották a közösségi médiát, és számos szalagcímet ösztönöztek. A helyzetet tovább rontotta, hogy a GTA Trilogy számos napig elérhetetlen maradt PC-n, mert olyan fájlokkal jelent meg, amelyeknek nem kellett volna benne lenniük. Aztán jött a Metacritic kritikabombázása.

Pozitívum, hogy Williamson legutóbbi tweetje megemlíti, hogy a csapat dolgozik a „frissítéseken”, ami azt jelenti, hogy legalább megoldódik. Néhány probléma, amellyel a játékosok eddig találkozhattak. Ha a trilógiával van gondod, akkor célszerű elmenni és jelentést tenni a Rockstar támogatási oldalain keresztül, ahol mindent „összegyűjtenek és mérlegelnek”.

Sem a Rockstar Games, sem a Take-Two Interactive nem reagált a folyamatos visszhangra.

Forrás: cronica

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu