Kristen Stewart viccelődött az esetleges Oscar-jelöléséről a Spencer miatt

Kristen Stewart beszélt az Oscar esélyeiről szóló pletykákról

 

 

A Spencer a fesztiválfutása és a világméretű bemutatója óta nagy port kavart a kritikusok és a közönség körében egyaránt, elsősorban Kristen Stewart magával ragadó alakításának köszönhetően.

Kristen Stewart az ikonikus Diana walesi hercegnőt alakítja ebben a Pablo Larraín által rendezett kis ablakban az életébe, amely a Lady Diána és Károly herceg válása előtti karácsonyi napok történetét meséli el.

A filmről szóló beszélgetések óhatatlanul Stewart Oscar- esélyeire terelődnek, amelyek az alakításáért elég jónak tűnnek. Most a színésznő a Variety Awards Circuit podcastjában megszólalt a pletykáról, ami a díjátadó kapcsán keletkezett.

Leszarom. Az Oscar olyan vicces dolog. Annyi hihetetlen film és alakítás van, amit alig látnak. Ez egyértelműen elárul valamit arról, hogy hol tartunk a halmozott jelenlét tekintetében, és hogy mit nézünk, és mi érdekel minket” – mondja. „Nagyra értékelem, hogy valami, amiben részt vettem, ennyi beszélgetést generált. Nem azért készítünk filmeket, hogy ne kapcsolódjunk az emberekhez” – teszi hozzá.

Ha van valami, ami állandó, mióta a Spencer különböző fesztiválokon és kritikai vetítéseken szerepel, az Kristen finom alakítása.

A színésznő hosszú utat tett meg azóta, hogy az Alkonyatban Bella Swant alakította, és Hollywoodban az a hír járja, hogy ez lehet az a szerep, amely bebetonozza a karrierjét az elismerések tekintetében.

Még Diana hercegnő egykori testőre, Ken Wharfe is azt mondta a People-nek, hogy Stewart alakítása zseniális. „Mindazok közül, akik az elmúlt tíz évben Dianát játszották, Kristen jött a legközelebb. Sikerült tökéletesen eltalálnia a manírjait és a gesztusait” – ismerte el. A Spencer már a mozikban.

Hallgassd meg a teljes interjút Kristen Stewart színésznővel a Variety Awards Circuit Podcast legújabb kiadásában alább!

Forrás: variety

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu