Az Arcane 100%-os értékelést ért el a Rotten Tomatoes-on

Az Arcane már más platformokon is elképesztő értékelést kapott

 

 

Az Arcane a League of Legends rajongók számára tökéletes sorozatnak indult, de a hivatalos megjelenése világszerte felismerhető jelenséggé tette. A Riot Games által már eddig is használt egyedi animáció a testvérek, Jinx és Vi történetét a városi összecsapásokkal köti össze, ami több mint elég volt ahhoz, hogy a sorozat minden típusú felhasználó számára élvezetes legyen. Most pedig a sikerét tovább bizonyítja a Rotten Tomatoes platformon elért tökéletes pontszám.

A League of Legends története már korábban is hasonló mérföldköveket ért el az IMDB-n, ahol a Netflix legmagasabbra értékelt eredeti sorozatának számít. Úgy tűnik azonban, hogy az Arcane nem akarta itt befejezni a felemelkedését, hiszen a Rotten Tomatoes-on most 100%-os átlagpontszámot ért el, míg a felhasználók 98%-ra értékelték, ami több mint kiváló érték a Riot Games számára.

A Riot Games két ikonikus League of Legends bajnok főszereplésével mutatja be a történetet, bár ez a felvetés nem hagyja ki a MOBA más, hasonlóan híres karaktereit sem. Itt megismerhetjük Jinx és Vi származását, akiket jelentős instabilitás választ el szülővárosuk, a korrupt és veszélyes Zaun és a mindannyiuk által megálmodott otthon között, amelyet a jólétet képviselő Piltover képvisel.

Az Arcane már befejezte az első évadot, de nem akarja bizonytalanságban hagyni a nézőket, és máris megerősítette a második adag epizód elkészítését. Mivel megjelenési dátum és cselekményre utaló nyomok nincsenek, sokkal rövidebb várakozásra számíthatunk, mint az első évadra. Ezt a  Riot Games sorozatának hivatalos fiókja a a Twitter-profilján keresztül erősítette meg. És bár igaz, hogy még mindig nem sok információ van róla, de legalább azt tudjuk, hogy a sorozatnak lesz második évada, és hogy már készül. Tehát továbbra is élvezhetjük majd kedvenc League of Legends karaktereink kalandjait.

Hivatalos premierdátum még nincs. Csak azt erősítették meg, hogy a második évad már készül, így maradunk a teóriáknál. Bárhogy is legyen, valószínűnek tűnik, hogy a gyártás már maga a bejelentés előtt elkezdődött, és a projekt előrébb tart, mint azt gondolnánk. Mindenesetre ez csak találgatás, hiszen semmi hivatalos nincs. Bár valóban nem mondtak róla semmit, mi arra számítunk, hogy a sorozat ott folytatódik, ahol abbamaradt, vagy néhány hónappal, esetleg évvel később. Vagyis folytatódik Jinx, Vi, Caitlyn, Viktor, Jayce, Ekko és társaival, de új cselekményszálakkal, amelyekben néhány olyan karakter is feltűnik majd, akik eddig is szerepeltek vagy akikre eddig csak utaltak.

A forgatókönyv kibővülhet, és bevonhatja a Piltover és Zaun közötti konfliktust, valamint a Noxus belső vagy külső háborúit. Akárhogy is, fantasztikusnak ígérkezik, alig várjuk a folytatást.

Forrás: americatv

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu