A New World kemény kritikát kap a játékosoktól [VIDEO]

A közösség elégedetlen a folyamatos hibákkal és a tartalomhiánnyal az Amazon New World játékában

 

 

2021 a végéhez közeledik, és az év egyik neve kétségtelenül a New World. Az Amazon Games MMORPG-je senkit sem hagyott hidegen, bár az útja hullámvasút volt: a kezdeti idők elsöprő sikerétől az elmúlt hetekben meredeken zuhant a játékosok száma.

A felhasználók számának csökkenése a cím legutóbbi frissítéseinek köszönhető, amelyek nem tetszettek a játékosoknak, akik a gyakori hibák javítását és több tartalmat vártak. Sőt, a cikk írásakor a játék Steam oldalán az értékelések „vegyesre” változtak, a több mint 28 000 friss értékelés nem hagyja jó helyen a címet.

A fejlesztők a hivatalos fórumon egy bejegyzésben beszéltek magáról a végjátékról, amely sok kritikát kapott, mert nem nyújt mást, mint farmolást és unalmassá váló, ismétlődő folyamatokat. Kijelentik, hogy értékelik a játékosok idejét, és tevékenységeket és jutalmakat fognak bevezetni, de az általános véleményen még mindig semmi sem változtatott. Ez azonban csak az egyik probléma, amivel az Amazon szembesül a játékkal, amelyet a PC-s megjelenés óta számos hiba sújt. A problémák ellenére szórakoztató élményt nyújt.

Forrás: 3djuegos

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu