Keanu Reeves imádná, ha visszatérhetne a Constantine 2-ben [VIDEO]

MOZI HÍREK – Keanu Reeves szívesen venné a lehetőséget, ha egy folytatásban újra eljátszhatná a DC természetfeletti nyomozójának, John Constantine-nak a szerepét.

 

 

A közkedvelt hollywoodi színész, Keanu Reeves elárulta, hogy nagyon örülne a lehetőségnek, ha visszatérhetne a sok „John” nevű karaktere közül az egyik, nevezetesen John Constantine szerepéhez, a DC 2005-ös Constantine-jának esetleges folytatásában. A színész, aki megjegyzi, hányszor játszott már valóban „John” nevű karaktert, számára különösen fontos John Constantine figurája, és reméli, hogy előbb-utóbb felkérik, hogy térjen vissza a paranormális nyomozó képregényszerepére.

„Imádom Constantine-t játszani. John Constantine-t.”

„Sok Johnt játszottam már. Hány Johnt játszottam már? Nem is tudom. Azt hiszem, több mint tízet. De mindenesetre nagyon örülnék, ha újra eljátszhatnám Constantine-t.”

A filmet annak idején az Éhezők viadala és a Legenda vagyok rendezője, Francis Lawrence készítette, a forgatókönyvet pedig Kevin Brodbin és Frank Cappello írta a DC Hellblazer című képregénye alapján. Az adaptációban Reeves mellett Rachel Weisz, Shia LaBeouf, Tilda Swinton, Pruitt Taylor Vince, Djimon Hounsou és Gavin Rossdale tűnt fel fontosabb szerepben. Míg a kritikusok nem fogadták különösebben kedvezően a DC-s kiruccanást (jelenleg 46%-on áll a Rotten Tomatoes-on), a közönségnek kifejezetten tetszett, már kultfilm vált belőle. Ráadásul Reeves az utóbbi években feltámadt népszerűsége jó apropót jelentene a régóta várt folytatás elkészítéséhez.

 

MOZI HÍREK - Mind a mai napig verik a Constantine, a démonvadász készítői a fejüket a falba, hogy erre nem gondoltak.

 

Bár a Constantine 2-vel kapcsolatban hivatalosan még semmi sem lett megerősítve, Peter Stormare, aki az első filmben Lucifert alakította, már fel is vetette a folytatás ötletét: a közösségi médiában tett egy bejelentést, ami látszólag megerősíti, hogy készül a Constantine 2. Csupán annyit írt, „Sequel In The Works”, mellette egy képpel, amelyen ő maga látható a bukott arkangyal szerepében.

Reeves ugyanakkor igencsak elfoglalt, hiszen egyik leghíresebb „Johnját”, John Wicket hozza vissza a közelgő negyedik részben. Ezt megelőzően a színész egy másik ikonikus szerepét is feltámasztja, bár ezúttal „Thomas” néven, a Mátrix: Feltámadások című filmben, amely húsz évvel a Mátrix – Forradalmak eseményei után veszi fel a fonalat, és Thomas AKA Neo a digitális valóság egy új verziójában éli látszólag hétköznapi életét. A Mátrix: Feltámadások a tervek szerint jövő hónapban, 2021. december 22-én kerül a mozikba, a John Wick: Chapter 4 pedig 2022. május 27-én érkezik.

Forrás: Esquire (YouTube)

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu