[TGA] A Sonic a sündisznó 2 hozza a tempót az új trailerrel a 2021-es Game Awards-on [VIDEO]

MOZI HÍREK – Jim Carrey bemutatta a második Sonic-film trailerét a The Game Awards-on

 

 

Sonic már fontos helyet vájt magának a videojátékok világában, de ez nem jelenti azt, hogy ne keresne új kalandokat a nagyvásznon. A Sonic a sündisznó 2 stílusosan a The Game Awards 2021-en mutatta be első trailerét. Ezt már napokkal ezelőtt beígérték: A SEGA kék sündisznója új filmjével robban be a gálára, egy olyan trailerrel, amely kockázatokat, csatákat és mindenekelőtt rengeteg sebességet ígér.

Az első mozis élményének könnyed hangvétele tízszeresen tér vissza, amit Sonicban és társaiban is láthatunk. Hiszen ebben a filmben olyan ikonikus franchise karakterek is feltűnnek majd, mint Knuckles, akinek Idris Elba a szinkronszínésze, vagy Tails, mint a kék sün elválaszthatatlan társa. Egyértelmű tehát, hogy ebben a filmben több utalást és kikacsintást találunk majd a játékokra, amelyek gyerekkorunk óta elkísérnek minket.

A Sonic a sündisznó sikere tagadhatatlan. A tavaly 2020 februárjában – nem sokkal a világjárvány előtt – bemutatott film arra szolgált, hogy megmutassa, a SEGA karaktere ugyanolyan jól megfér a filmes univerzumban, mint a videojátékos univerzumban. Jeff Fowlerrel az élen a Paramount Pictures által forgalmazott adaptáció 319 millió dolláros bevételt hozott, ami a 2022-es új filmmel még jóval több lehet.

A trailerben látott akcióra és  látványra 2022. április 8-ig kell várnunk, így néhány hónapnyi trailer, poszter és további a filmet népszerűsítő anyag vár ránk.

Forrás: as

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu