Henry Cavill nem tud betelni a The Witcherrel, szeretne egy Warhammer filmben vagy sorozatban is szerepelni

Henry Cavill azt mondta, hogy szívesen részt venne egy Warhammer TV-sorozatban vagy filmben, ha létrejönne egy élőszereplős projekt

 

 

Egy interjúban a The Witcher egyik nemrégiben tartott sajtóeseményén Henry Cavill azt mondta: „Egy csomó olyan karakter van a Warhammer univerzumban, akit szeretnék eljátszani. De igazából csak egy lehetek, mert ha egyszer az vagyok, akkor nem lehetek más többé. Szóval, ha valaha is megtörténne, ha lenne egy élőszereplős dolog, akkor nagyon is tisztában kellene lennem vele.”.

A Warhammer nyilvánvalóan gazdag karakterekben, különösen a 40K univerzumban.” – folytatta. „Gondolom, játszhatnék egy másik karaktert a Warhammer Fantasy univerzumból, szemben a 40K univerzummal, de jelenleg csak álmodozom. Beszélnem kell a Games Workshopnál dolgozó srácokkal, és meglátjuk, mi lesz„.

Amikor felvetették, hogy jó lenne Gregor Eisenhornnak, a Dan Abnett által írt Warhammer 40.000 Inquisitor könyvek trilógiájának egyik szereplőjének, Cavill azt mondta: „Az izgalmas lenne, igen, de a Primarchokat és a Captain Generals-t is megsértené, szóval nem igazán tudom„.

A tábornoki kapitány az Adeptus Custodes, az Emberiség Császárának elit testőrségének legmagasabb rangja a Warhammer 40,000 univerzumban. Cavill maga is gyűjti és festi az Adeptus Custodes miniatúrákat, ahogy az a színész Instagramon tavaly közzétett fotóján is kiderült. A Primarchok pedig az ikonikus Space Marines szülei. A Horus Heresy könyvsorozat rajongói könnyen el tudják képzelni Cavillt Roboute Guilliman, Rogal Dorn vagy – tekintve, hogy úgy tűnik, szereti a The Witcher parókáját – talán még Leman Russ szerepében is.

Henry Cavill már korábban is említette, hogy szereti a Games Workshop sci-fi univerzumát, és rámutatott, hogy a The Witcher 2. évadának forgatásán egy csillár úgy néz ki, mint egy Blackstone-erőd.

Forrás: ign

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu