Henry Cavill állítólag érdeklődik az Amazon Mass Effect sorozatában való részvétel iránt

Henry Cavill a The Witcher promóciós turnéja során tovább erősíti a videojátékok iránti szenvedélyét

 

 

A Mass Effect-univerzum kis képernyőre történő adaptációjáról már hónapok óta pletykálnak. Egyelőre semmi biztosat nem tudni, de a főszerepre van egy egyértelmű esélyes, Henry Cavill. Legalábbis ezt mondta a brit színész egy friss interjúban, bár ő maga is feltételeket szabott.

Igazán szeretnék szerepelni a sorozatban, de ez attól függ, hogy mit akarnak csinálni,” – válaszolta a GamesRadarnak adott beszélgetésben. „Az adaptációk lehetnek többé-kevésbé hűek. Ha tetszik egy termék, akkor jobban szeretem, ha az adaptáció a lehető legkevesebbet változtat az eredeti anyagon, szóval ez attól függ,” – tette hozzá a férfi, aki a Netflix által forgalmazott The Witcher-sorozatban is Geralt of Rivia-t alakítja.

Nem tudni, hogy ez a válasz utal-e a szerepről folytatott korai tárgyalásokra, biztosítva arról, hogy csak akkor ír alá a sorozathoz, ha biztos lehet benne, hogy a BioWare és az EA által készített, közkedvelt sci-fi akció-szerepjáték-sorozatot tiszteletben tartó termék születik. Az interjúban Henry Cavill egyébként azt állította, hogy szenvedélyesen rajong a videojátékokért. „Nem játszottam az Andromedával. Próbáltam, de akkoriban túl elfoglalt voltam. De az első hármat imádtam. Igazán zseniálisak voltak. Tökéletesek lennének egy filmhez vagy tévésorozathoz” – tette hozzá a színész.

Egy esetleges Mass Effect-adaptációt maga Henry Cavill is előremutatott néhány hónappal ezelőtt, amikor az Instagramján egy fotó utalt egy lehetséges Mass Effect-forgatókönyvre. Nemrégiben pedig arról szóltak a hírek, hogy az Amazon érdeklődik egy Mass Effect tévésorozat fejlesztése iránt, bár egyelőre semmi sem hivatalos.

A Mass Effect valóban hamarosan visszatér a videojátékokba, egy új játék már fejlesztés alatt áll, és tavasszal egy remaster is megjelenik. Ami pedig Henry Cavillt illeti, őt a The Witcher második évadában láthatjuk majd december 17-én.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu