Vajon min dolgoznak a Mortal Kombat alkotói? A NetherRealm türelmet kér a rajongóktól

Ed Boon már alig várja, hogy bejelenthesse a NetherRealm legújabb játékát, de a bemutatóig még akad munkájuk bőven.

 

 

Mi lehet ez a nagy csend a NetherRealm háza táján…? A 2021-es Game Awardsról a Monolith a Wonder Woman bejelentésével és a Suicide Squad: Kill The Justice League új trailerével távozott; míg néhány hete a Gotham Knightsról is érkeztek hírek, a Hogwarts Legacy megjelenése pedig továbbra is 2022-re van tervbe véve. Ezzel már négy WBIE házon belüli csapat rendelkezik megerősített projektekkel, de mi a helyzet a NetherRealm Studios-szal – ők vajon min dolgoznak?

Ed Boon-t szombaton a Twitteren kérdezték erről, és azt válaszolta, hogy még több időre van szükségük ahhoz, hogy valami hivatalosat kínáljanak a rajongóknak.

„Nagyon értékelem a lelkesedést a következő játékunkkal kapcsolatban, és bárcsak készen állnánk a bejelentésre! De még nem állunk.”

– válaszolta az Injustice 2 és a Mortal Kombat 11 rendezője. „Rengeteg olyan változó van benne, amit nem mondhatunk el”.

Az MK 11 megjelenése után egy DC Comics szuperhősöket és gonosztevőket felvonultató videójáték tűnik a NetherRealm Studios veterán csapata következő projektjének, míg ezek a titokzatos változók, amelyekre Boon utal, esetleg egy külső céggel való együttműködést mozdíthatnak elő. Sajnos mindez csak spekuláció marad, és várnunk kell, hogy kiderüljön az igazság.

Másrészt a nyáron kétségek merültek fel a NetherRealm Studios tulajdonosi hátterével kapcsolatban, amelyeket a Warner Bros. Interactive Entertainment gyorsan cáfolt.

Mindeközben a Mortal Kombat 11 továbbra is jól fogy, és a közeljövőben az Xbox Game Passon is landol.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu