Az új GTA Online frissítés már elérhető: The Contract, olyan művészekkel mint Dr. Dre vagy Rosalía [VIDEO]

Ingyenesen letölthető a GTA 5 minden példányához, és Dr. Dre elveszett zeneszámainak keresésére invitál

 

 

A GTA Online a videojátékok világának egyik legfontosabb jelenségévé vált, és a Rockstar folyamatosan újabb és újabb frissítésekkel táplálja ezt a hírnevet, hogy bővítse a játékosok élményét. Ezúttal a GTA V ikonikus karakterének, Franklin Clintonnak a visszatérésével lepnek meg minket egy  hatalmas, de annál viccesebb történetben: The Contract

A frissítés, amely most ingyenesen letölthető a GTA Online-ból, Clinton debütál a többjátékos részben. Régi barátunk talált egy hírességek megoldásával foglalkozó ügynökséget, amellyel együttműködve Dr. Dre művész kiadatlan dallamaihoz juthatunk hozzá. Itt a zeneipar egyik legnagyobb zsákmányát kell majd visszaszereznünk, hogy Clinton üzleti tervét beindítsuk, hiszen az, hogy Dr. Dre az ügyfelei között van, érdekes rejtekhelyet biztosít.

A Rockstar nagyon sokat foglalkozott a The Contract zenéjével, biztosítva, hogy a történet a zene körül forogjon, és ehhez kapcsolódóan több meglévő rádióállomást is frissített. És ez még nem minden, hiszen bejelentették a spanyol énekesnővel, Rosalíával való együttműködést is, hogy létrehozzák a MOTOMAMI Los Santost, egy új állomást, amelyen a művésznő lesz a műsorvezető.

És ha ez még nem lenne elég ahhoz, hogy újra a GTA Online utcáin legyél, a Rockstar a frissítést kihasználva olyan tartalmakkal is kiegészítette a játékot, amelyeknek semmi közük a zenéhez. Ilyen értelemben a kaland három új fegyvert, egy hét járműből álló flottát és egyedi kiegészítőket, tetoválásokat, ruhákat, arcfestékeket és frizurákat integrál. Mindez természetesen a több ismert rádióállomás repertoárjához hozzáadott összes dalt is feldobta.

Bár ezzel a The Contract-tel kapcsolatos információk végére értünk, a Rockstar még mindig dolgozik a GTA Online további tartalmain. Így figyelmeztet, hogy hamarosan további újdonságokat jelentenek be, mint például dupla GTA$-t a Transform Races, Herbicide és Welcome Committee játékokban, Prime Gaming bónuszokat és ingyenes kiegészítőket, valamint a Dr. Dre frissítésében szereplő küldetések teljesítéséért járó jutalmakat.

Nem kétséges tehát, hogy a fejlesztők tovább folytatják erőfeszítéseiket, hogy a GTA Online még több felhasználót és szemfüles játékost vonzzon. Elvégre a Twitch egyik legnépszerűbb címe, ami jól mutatja, hogy mennyire sikeres ez a kaland mind azok számára, akik élvezik a játékot, mind pedig azok számára, akik más streamelőket szeretnének nézni. Az alapjátékról szóló  tesztünk itt olvasható.

 

Forrás:lavanguardia

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu