James Cameron megmutatja az első képeket az Avatar 2-ről

MOZI HÍREK –  James Cameron részleteket árult el az Avatar 2 forgatásáról és cselekményéről

 

 

2009-ben James Cameron minden idők egyik legambiciózusabb és legnagyobb bevételt hozó filmjét dobta piacra:Az Avatart. Most a rendező a négy tervezett folytatás közül a másodikon dolgozik.

A régóta várt Avatar 2. a tervek szerint 2022. december 16-án kerül a mozikba, és az Entertainment Weekly összeszedett néhány nyilatkozatot James Cameron rendezőtől, aki arról beszél, hogy milyen kihívást jelentett a film forgatása, és mutat néhány első képet a forgatásról.

A rendező „egy kicsit őrültként” határozta meg az Avatar 2 fejlesztési folyamatát (amely 10 évig tartott). És ez a kijelentés nem túlzás, hiszen a folytatás főleg az óceán körül játszódik, és egy új, zátonylakó Na’vi klánt mutat be, a Metkayina-t.

A történet szempontjából az Avatar 2 körülbelül 14 évvel az eredeti után játszódik: Az egykori emberi katona, Jake Sully (Sam Worthington) és a na’vi harcos Neytiri (Zoe Saldana) családot alapítottak, és a film nagy része a tizenéves kor előtti utódaikra koncentrál.

A történet tengerszint alá helyezése pedig több mint kihívást jelent. Az első Avatar-filmhez tervezett innovatív motion capture eljárást nem arra tervezték, hogy víz alatt is működjön, így Cameronnak és csapatának ki kellett találnia, hogyan lehet pontosan rögzíteni a színészek apróbb mozdulatait és arckifejezéseit a víz alá merülve, ahogy a képeken is láthatjuk.

Ha minden a tervek szerint halad, az Avatar folytatása 2022-ben érkezik, míg a harmadik, negyedik és ötödik rész 2024-ben,2026-ban és 2028-ban kerül a mozikba.

Forrás: lacasadeel

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu