A Blizzard álláshirdetést tett közzé az új, be nem jelentett AAA többjátékos projekthez

Az álláshirdetésben a Blizzard részletezi, hogy olyan embereket keresnek, akiknek van tapasztalatuk a nyílt világú játékokban és a környezeti narratívákban

 

 

 

A Blizzard várva várt Overwatch 2 és Diablo 4 mellett a cég már most megmutatta új projektjének korai jeleit. Jelenleg a stúdió egy „be nem jelentett AAA multiplayer projekthez” keres új csapatot, ami nem sokat mond, de ha jobban megnézzük az egyik konkrét álláshirdetés leírását, kiderül néhány részlet.

A szóban forgó állás a Lead Content Designer pozícióra szól. Az álláscímből egyértelműen kiderül, hogy egy még be nem jelentett projektről van szó, kiemelve, hogy mint említettük, egy AAA multiplayerről van szó, ahol a nyílt világokra és a környezeti narratívákra helyezik a hangsúlyt, és több mint 6 éves tapasztalatot igényel ezeken a területeken.

Az ajánlatban kért egyéb specifikációk között láthatunk „lényes találkozásokat”, „globális eseményeket” és „érdekes harcokat”. Ezek a követelmények együttesen egy, a World of Warcrafthoz hasonló, MMORPG műfajba tartozó projektre utalnak. Az álláshirdetés azonban nem említi a Blizzard egyik jól ismert franchise-ját sem.

Eközben az Activision Blizzardnál folytatódik a sztrájk, és a legutóbbi elbocsátások után sok alkalmazott szakszervezetbe kezdett. A vállalat a maga részéről megpróbálja elérni a dolgozóit, hogy megfékezze ezt a mozgalmat.

Forrás: noticierodiario

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu