Már most problémák vannak a Star Wars: Eclipse fejlesztésével? [VIDEO]

A Quantic Dream Star Wars: Eclipse játékáról nem hallunk jó pletykákat: lehetséges, hogy David Cage-ék már most falakba ütköztek.

 

A The Game Awardson, tehát közel három hete történt a játék hivatalos bejelentése, igazolva azt, hogy a LucasFilm Games komolyan több fejlesztőnek is odaadja a Csillagok háborúja licencét (ezzel pedig az Electronic Arts jó öt év után elvesztette az exkluzivitást), és bár előtte is hallottuk pletyka szintjén, hogy Cage-ék a Star Wars-licenccel foglalkoznak, most már rosszabb dolgok bukkannak fel pletykaként…

A szexuális zaklatásai révén is sajnos ismert Quantic Dream állítólag a többjátékos aspektussal küszködik elég komolyan, és ezt még megfejeli az engine-jük is, ugyanis ezt nem arra tervezték, hogy sok játékost, vagy NPC-t egyszerre kezelni tudjon, mondja ezt Tom Henderson a játékkal kapcsolatos videójában. Henderson korábban azt mondta, hogy a játékra még rengeteget kell várni!

Itt nem másfél-két évre kell gondolni: a bennfentes azt mondta ugyanis, hogy minimum négy évre van még a játék a megjelenéstől. Az állítólag Project Karmaként elindult projektet a Sony régebben elutasította, hogy a francia csapat inkább a Detroit: Become Human fejlesztésére koncentráljon. Cage-ék később egy hasonló, interplanetáris kalandjáték koncepcióját is beadták a LucasFilm Gamesnek, és ott azonos asseteket alkalmaztak. Erre viszont a Disney-banda rábólintott, és bár másfél éve fejlesztés alatt áll a Star Wars: Eclipse, annak még mindig nincsen játszható verziója!

De a zaklatásos ügyek miatt a Quantic Dreamnek van egy másik problémája is: nehezen találnak embereket, hogy náluk dolgozzanak. A párizsi központú stúdió így nehezen tudja eladni magát, hiszen az ebből származó bevétellel képes lehetne a csapat a saját engine-jét továbbfejleszteni (holott nekünk rémlik, hogy a NetEase, egy kínai techgigász mintha nem kevés pénz vágott volna Cage-ék nyakába befektetésként…).

Ez az egész finoman szólva nem hangzik valami jól. Ha pedig nem rémlene, hogy a Star Wars: Eclipse pontosan micsoda, beágyaztuk a The Game Awardson bemutatott videóját.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu