Hamarosan láthatjuk az UFL – az ingyenesen játszható eFootball- és FIFA-rivális – játékmenetét

Az UFL-ről egyelőre nem sok részletet hoztak nyilvánosságra, de a készítők szeretnék megváltoztatni a digitális futballt.

 

 

Nem kis dologra vállalkoznak az UFL készítői: egy olyan ökoszisztémában, ahol a futballt a FIFA és az eFootball uralja, nehéz újat mutatni, még ha a játékosok vágynak is a frissebb ötletekre. Ez lehet az UFL, amelynek szándékai egyértelműek: egy új versenyzővel megzavarni az EA és a Konami dominanciáját. És mit kínál ez az új ajánlat? Egy ingyenesen játszható élményt, ahol a játékosok képességei elsőbbséget élveznek a gazdasági kiegészítőkkel szemben.

Az UFL 2022. január 27-én mutatja be a játékmenetét.

Az UFL eddig csak egy alig több mint 30 másodperces trailert mutatott meg nekünk, ami nagyon ígéretes. És most, hogy sikerült megragadnia a futballközösség figyelmét az ötleteivel, a játékmenet bemutatásával folytatja az utat. Ha szeretnél ott lenni ennél a pillanatnál, a játék készítői arra invitálnak, hogy 2022. január 27-én egy még nem részletezett csatornán történő közvetítésen keresztül nézd meg az előzetest.

Ennek a pillanatnak a fontosságát nem szabad elfelejteni, hiszen ez vagy az általános érdeklődést, vagy az egész projekt feledésbe merülését eredményezheti. Végtére is az előzetesek csak növelik az elvárásokat a játékmenet megérkezése előtt, amely bemutatja a cím mechanikáját és a határokat, amelyekig hajlandó elmenni. Ezért egy jó gameplay-videó biztosítja a játékosok lelkesedését, míg egy hibáktól és következetlenségektől hemzsegő trailer a várakozás jelentős megcsappanását eredményezheti…

Forrás: 3DJuegos

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu