Cyberpunk 2077 újrakiadás?! A CD Projekt cáfolja, hogy erre készülnének

Egy Forbes-beszámoló valamiféle Cyberpunk 2077 „Samurai Edition”-re utalt, de a cég mindent tagad.

 

 

A Cyberpunk 2077 a megjelenésével és az azt követő frissítésekkel kapcsolatos problémák után nem sok újdonsággal szolgált. A CD Projekt címe azonban így vagy úgy, de továbbra is reflektorfényben van, pozitív hírekkel, mint például a next-gen változat, és negatívabbakkal, mint például a befektetők részéről kapott követelések.

Elkezdődött a 2022-es év, és bár hivatalos bejelentés nem történt, a játék újfent bekerült a hírekbe. Pár napja a Forbes közölt egy cikket, amelyben azt állították, hogy a cég kiad egy úgynevezett „Samurai Edition”-t, azaz a játék ezen a néven történő újrakiadását, amely az 1.5-ös frissítés tartalmára épül.

„Ez nem stimmel. Sajnálom, Paul” – Radek Grabowski

Ez fordulópontot jelentene a cég számára a katasztrofális indulás óta, amit elszenvedett (főleg konzolokon), ugyanakkor maga a CD Projekt nyíltan cáfolta az információt. Konkrétan a CD Projekt RED sajtóigazgatója, Radek Grabowski volt az, aki a szöveg szerzőjének címzett szűkszavú üzenettel cáfolta a kiszivárgott információk igazságtartalmát: „Ez nem stimmel. Sajnálom, Paul.”

Ennek ellenére a szerző, Paul Tassi továbbra is fenntartja a kételyeket, rámutatva, hogy Grabowski nem pontosította, hogy mi a baj az összes összegyűjtött információval. Mivel közvetlenül a játék fájljaiból szedték ki, szerinte nagyon furcsa lenne, ha nem látnánk semmit a fentiekből, ami az AI, a kezelőfelület vagy a loot-rendszer javítására utal, valamint a testre szabhatóság, a nyílt világ lehetőségei és az ellenségek terén megjelenő újdonságokat takarja.

Miközben várjuk, hogy mit tartogat a Cyberpunk 2077 az év hátralévő részében: a frissítések mellett a jövőben többjátékos funkciót is kap a játék, ami örömteli előrelépés a fejlesztőcsapat részéről, akik eddig nem igazán láttak lehetőséget az online mód integrálására.

Forrás: Forbes

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu