Egyre közelebb az új Alice-játék: a vezető dizájner megerősítette a közelgő bejelentést

Alice: Asylum dizájnere megosztja, mit ért el a csapat 2021-ben, és milyen meglepetések várnak ránk idén.

 

 

Annak idején hatalmas sikert aratott American McGee Alice-szériája – a 2001-es első rész retró kritikáját itt olvashatjátok. Az Alice: Madness Returns 2011-es megjelenése óta a rajongók, sőt maga a játék alkotója is alig várta, hogy a saga harmadik része is elkészüljön. Miután a közösség támogatását kérte, majd ezt követően az EA-nak is célozgatott rá, minden jel arra mutat, hogy közel vagyunk a várva várt Alice: Asylum bejelentéséhez: ez lehet az új, csavaros kaland, ami a lányra vár.

„Biztos vagyok benne, hogy minden rajongót el fog kápráztatni” – Alex Crowley

Egy 2021-es értékelésnek köszönhetően a játék vezető tervezőjének, Alex Crowley-nak köszönhetően kaptunk hírt a program fejlesztéséről. „Csapatunk idei erőfeszítéseit az Alice: Asylum kapcsán a világ legnagyobb szórakoztatóipari vállalatai értékelik” – osztotta meg Crowley. „Valószínűleg már sejtitek, hogy kikről beszélek.”

Crowley megemlítette, hogy ezek a beszélgetések valami „nagyon izgalmas” dologba torkolltak, és bár több részletet egyelőre nem árulhat el, arra kért minket, hogy készüljünk fel egy közelgő bejelentésre. „Biztos vagyok benne, hogy ez minden Alice-rajongót el fog kápráztatni” – tette hozzá.

 

 

 

 

Crowley által megosztott egyéb részletek között láthatunk több látványtervet is, amin a csapat dolgozott. A címszereplő mellett több színes és hátborzongató helyszínre is bepillantást nyerhetünk, illetve néhány ellenség is megmutatkozik, amelyek magukon hordozzák mindazt a kecsességet és őrületet, amit a korábbi kalandokban láthattunk.

Crowley beszélt egy digitális könyvről is, amely a játék teljes narratíváját, valamint a játékmenet és a dizájn szempontjait fogja tartalmazni, és amelyet „Design Bible”-nek nevezett el. A csapat egyik célja 2022-re a könyv befejezése lesz, amit már most elkezdhetsz olvasni, de vigyázz, mert komoly spoilereket tartalmaz az Alice: Asylum-ról, így ha azt tervezed, hogy a játékot élvezed, amint megjelenik, akkor talán jobb, ha vársz vele.

Forrás: Patreon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu