Showa American Story: mintha az Akira ihlette volna meg [VIDEO]

Showa American Story: Motorozás, átvitt értelemben véve feltámasztás, igaz, a helyszín eltérő…

 

A 2P Games lesz a kiadója a kínai Nekcom Games játékának, ami PlayStation 5-re, PC-re (Steam) és PlayStation 4-re készül. A játék Steam-oldala szerint ez az akció-RPG egy posztapokaliptikus Showa Amerikában játszódik, főszereplője pedig egy feltámasztott tinédzser lány. Japán az Egyesült Államok legnagyobb részét felvásárolta, és a kulturális terjeszkedés is lábat vetett a kontinensen. A két kultúra gyorsan ötvöződik, de az összetűzések így is bekövetkeznek. A lakók pedig egy el nem képzelt élethez lassan, de adaptálódni kezdenek…

…egészen addig, amíg egy rejtélyes katasztrófa felborítja a világot. A társadalmi rendnek annyi, és valamennyi idő eltelt, mire egy tinédzser lány feltámad. Egy új, vad, posztapokaliptikus világot lát tele zombikkal, szörnyekkel és emberi túlélőkkel, akiknek eltérő hátterük és gondolkodásmódjuk van. A Choko névre hallgató (és nevéből ítélve talán ízletes…?) leányzó nem tudja, hogy mi történt vele és a világgal. Sok kérdés kering a fejében és válaszokat keres az amerikai utazása során, és ez örökké megváltoztatja őt.

Choko nem kizárólag egy második életet kapott, hanem egy rejtélyes, ijesztő erőt is. A Showa American Story egy brutális, szabadabb harci stílussal rendelkezik, így a hordányi ellenfelet sok, gyors tempójú ütközet során iktathatjuk ki (és oldalazhatunk el a támadásaiktól), így egyfajta ketchuptengerbe vethetjük magunkat (és ezt a Steamen tényleg így írták!). Közelharci és nagyobb távolságra is bevethető fegyverek is lesznek a furcsaságok mellett. Sok, megkülönböztethető fegyvert lesz érdemes választani a hozzánk passzoló harci stílushoz. Egyedi mozdulatkkal éljünk.

A Showa American Story vissza fog vinni minket a nyolcvanas évekbe. Az aranykor tele van régi emlékekkel, és így egyedi környezetet láthatunk a posztapokaliptikus Showa Amerikában, miközben az emberek és túlélők történeteit is felfedezhetjük. Choko új otthona egy lakókocsi lesz, amit saját ízlésünk szerint tuningolhatunk. Choko státuszát és képességeit sok, élvezetes élő aktivitással (Living Activities) fejleszthetjük a felfedezés és a harcok során fellelt erőforrásokkal. Nosztalgikus minijátékok is lesznek.

A Showa American Story ismeretlen időpontban jön PlayStation 5-re, PC-re és PlayStation 4-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu