A pletykák szerint a From Software az Elden Ring után az Armored Core 6-on fog dolgozni

Az Armored Core 6 kiszivárgását a From Software kérdőívének köszönhetően fedezték fel

 

Az Armored Core 6 a pletykák szerint az Elden Ring, a From Software készítőjének fejlesztésében van. A játék állítólag egy fogyasztói felmérésen keresztül derült ki, amely számos részletet kiszivárogtatott az állítólagos folytatásról.

A Red Liquorice nevű felhasználó által a Reseterán közzétett fogyasztói felmérés állítólag tartalmazott egy leírást, képernyőképeket és két 30 másodperces játékmenet-videót. A felhasználó szerint az első videóban egy boss fight, a másodikban pedig egy havas terület világában játszódó játékmenet volt látható.

A felmérés is napvilágot látott, több részletet is közöltek a játékról. A Hidetaka Miyazaki által megalkotott sci-fi világnak nevezett Armored Core 6 a Bashtar bolygón fog játszódni, és egy többrétegű történetet fog tartalmazni. A térkép „masszív és háromdimenziós” lesz, és a felmérés megjegyzi, hogy a játékosok érezhetik a mecha univerzum méretarányait. Sokféle pálya lesz, számos kihívást jelentő ellenféllel, az újrajátszhatóság ígérkezik.

A felmérés megjegyzi, hogy a harcok között lesz távolsági harc lőfegyverekkel és rövidtávú harc olyan fegyverekkel, mint a kardok és pajzsok.

A mechák olyan háromdimenziós mozgást is biztosítanak, amelyet egyetlen ember sem tud utánozni, és a testreszabás nagyfokú szabadsága lehetővé teszi a játékosok számára, hogy átkonfigurálják a testrészeket és a fegyvereket, így a játékstílusuknak megfelelő mechet építhetnek.

Az egyik példa egy olyan mech, amely a közelharcra és a mobilitásra összpontosít, és egy olyan, amely a tűzerőre helyezi a hangsúlyt, és egyszerre több ellenséget is képes súlyos sebzést okozni.

Mivel az Armored Core fővonalának utolsó része 2012-ben jelent meg, a rajongók már régóta várnak a sci-fi third-person shooter sorozat új darabjára. Egy bővítmény, az Armored Core: Verdict Day, 2013-ban jelent meg, de a sorozat rajongói már nagyon várták a történet következő fejezetét.

Bár ez az Armored Core 6 feltételezett kiszivárgása rengeteg részletet tartalmaz, mint mindig, most is csak egy csipetnyi sóval kell fogadni, amíg a From Software nem tesz hivatalos bejelentést. Egyelőre a fejlesztő a közelgő Elden Ring RPG-n dolgozik, így az RPG megjelenéséig ne számítsunk nagy leleplezésekre.

Forrás: gamersrd

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu