Serious Sam: Siberian Mayhem: Komoly Sámuel Szibériába megy [VIDEO]

Serious Sam: No nem egy gulágba küldi a Croteam és a Timelock Studio, hanem azért, hogy ott is irtson.

 

Mi is ez a hirtelen, semmiből bejelentett játék? Nos, a Serious Sam 4 után ez egy önálló kiegészítő lesz ahhoz a játékhoz, amit jelenleg csak PC-re jelentettek be. Úgyhogy nem kell a Serious Sam 4 a Siberian Mayhem című felvonáshoz, ami „Serious” Sam Stone történetét folytatja a nagy orosz földeken, hogy az áruló Brand tábornokot utol tudja érni, miután ő mindig egy lépéssel előtte jár. Az út hosszú, és sok látnivaló lesz az utunk során…

A játékot tehát a Timelock Studio és a Croteam közösen fejleszti. Egy ismerős utazást bővít ki a Siberian Mayhem tele elfelejtett ötrténettel, fel nem fedezett helyszínekkel, és persze a franchise-hoz méltó fegyveres harcokkal Metal hordái ellen. Nagy, hideg, kiszámíthatatlan helyszínen leszünk. Öt új pálya vár ránk egy szép, de ugyanannyira veszélyes világban a sarki partoktól az elhagyatott erdőkön át a magukra hagyott falukig és egy szellemvárosig.

Új ellenfelek és bossfightok is lesznek a Siberian Mayhemben, beleértve az eddigi legfejlettebb és legijesztőbb lényeket, de cserébe Serious Sam is új fegyvereket ragadhat kezei közé. A legendás AK-tól kezdve a kísérleti, Perun néven futó számszeríjig lesznek tehát itt is újítások. Felülről is okozhatunk halált, de akár ötven tonnányi, első osztályú tűzerőt is bevethetünk, ugyanis kütyükből és járművekből is lesznek újdonságok rendesen.

Nincs tehát az utazásnak vége, és történetekből is van még néhány, így az univerzum új, kirekesztett, váratlan karakterekkel bővít, hogy adjon nekünk egy második esélyt. Ők segíteni fognak Sam Tunguskába való utazása során. Mellékküldetéseket is teljesíthetünk, és így a vadnak nevezett helyszíneken új történeteket is megismerhetünk. A környezetünkre is érdemes figyelni, mert a világ olyasmit mondhat el, amire nem számítanánk. Persze lesznek titkok is rendesen, így használható, buta, fura, ismerős dolgok mindenhol várni fognak ránk.

A Serious Sam: Siberian Mayhem január 25-én rajtol el PC-n (Steam). A Devolver Digital meglepett minket

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu