Pókember elsüllyesztette a Titanicot: 668 millió dollárt tarolt eddig a kasszáknál!

MOZI HÍREK – Hiába az újabb járványhullám, a Sony/Marvel Pókember: Nincs hazaút című filmje, csak a negyedik hétvégén 33 millió dollárt kaszált az USA-ban, 4 012 helyszínen…

 

 

Íme a legfrissebb bizonyíték, hogy Pókember immunis az Omicronra: a tegnap még mindenki által várt 30 millió dollárnál is többet hozott. Az itteni negyedik hétvégi bevétele is felülmúlta a korábbi nagy karácsonyi Star Wars-címekét, köztük Az utolsó Jedik (23,7M$), a Zsivány Egyes (22M$) és a Skywalker kora (15,1M$) bevételét. Na jó, ugyanakkor elmarad az Ébredő Erő 42,3 milló dolláros bevétele mögött.

A Pókember: Nincs hazaút pénteken 8,3 millió dollár bevételt hozott, és a szombati nap végére 668,7 millió dollárra emelte az összbevételét, amivel a hatodik legnagyobb bevételt hozó film lett az amerikai jegypénztáraknál, megelőzve James Cameron Titanicját (659,3 millió dollár)!

A Tom Holland-Zendaya-Benedict Cumberbatch együttes mintegy 10 millió dollárra van attól, hogy megelőzze a Bosszúállók: Végtelen háborút (678,8 millió dollár), mint a mindenkori ötödik legtöbb bevételt hozó film. Az EntTelligence box office cég szerint a Jon Watts rendezte MCU-folytatásra eddig 54,4 millió jegyet adtak el az USA-ban és Kanadában.

Világszerte a Nincs hazaút 1,53 milliárd dolláron áll, ami minden idők nyolcadik legmagasabb bevétele a filmek között.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu