A Wallace és Gromit alkotói egy új őrült nyílt világú játékon dolgoznak

Az Aardman Animations, a Wallace & Gromit és más ikonikus stop-motion sorozatok mögött álló kreatív stúdió egy új, nyitott világú videojátékot fejleszt

 

Az Aardman Animation, a Wallace és Gromit-filmeket, valamint más filmeket, például a Csirkék a szökésben és a Gone with the Flow-t életre keltő stúdió jelenleg egy nyílt világú videojátékot fejleszt PC-re és konzolokra.

Az új játék eredeti szellemi alkotás lesz, és a 3D-s akció-kalandjáték műfajába tartozik. Mindezek az információk egy álláshirdetésből származnak, amely szerint a stúdió narratív és pályatervezőt keres, aki a játékosztályán dolgozna a címen, amelyet „őrült nyitott világú” játékként írnak le.

Bár ennél több részletet nem tudni, például a történetről vagy arról, hogy a klasszikus stop motion animációs stílust fogják-e használni, a stúdió azt nyilatkozta, hogy „a hangsúly az ötletes mechanikán és a meggyőző karaktereken van, amelyeket átitat az Aardmantól elvárható humor, szeretet és kézművesség”, és hogy a cím olyan játék, amelyet csak az Aardman készíthet.

Az álláshirdetés bevezetője bővebben kifejti az Aardman játékokkal kapcsolatos terveit,

„Összeállítottunk egy világszínvonalú csapatot, hogy vizuálisan egyedülálló játékokat készítsünk PC-re és konzolra. A hangsúlyt az ötletes mechanikára és a lenyűgöző karakterekre helyezzük, amelyeket az Aardmantól elvárható humor, szeretet és kézművesség hat át. Egy hihetetlen, vadonatúj IP-n dolgozunk egy nagy kiadóval, és olyan hasonlóan gondolkodó embereket keresünk, akik szeretnének segíteni egy olyan játék elkészítésében, amelyet csak az Aardman tudna elkészíteni. Olyan embereket, akiket izgat a tulajdonjog és a kreatív befolyás, akiknek fontos az átláthatóság, és akik olyan játékokat akarnak készíteni, amelyekre emlékezni fognak. Egy Oscar-díjas kreatív cégen belül új játékstúdióként egyedülálló helyzetben vagyunk. Alkalmazotti tulajdonban vagyunk, függetlenek vagyunk, és az értékeink szerint élünk: kreatív integritás, kreatív kiválóság, humor, nyitottság és együttműködés.”

A hirdetésben az is szerepel, hogy egy nagy kiadóval dolgoznak együtt, és potenciálisan PC-re és konzolokra is eljuthat.

Forrás: latercera

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu