Colin Farrell négy órát töltött a sminkszékben, hogy hiteles legyen Pingvinként az új Batmanban

MOZI HÍREK – Colin Farrell számára nem volt könnyű Oswald Cobblepot bőrébe bújni, hiszen a sminkes csapatnak először négy órájába telt, mire sikerült átváltoztatniuk a tehetséges színészt.

 

 

El kell ismernünk: a veterán színész, Colin Farrell egyáltalán nem hasonlít arra, ahogy a DC-képregényekben Oswald Cobblepot hagyományos ábrázolni szokás. Azonban Matt Reeves készülő filmjében, a Batmanban ő alakítja majd a hírhedt főgonoszt. Ami sokakat meglepett a „sneak peek” fotókon, az az, hogy Farrell teljesen felismerhetetlen Pingvin sminkben, olyannyira, hogy a legtöbb ember valószínűleg nem is tudná, hogy ő az.

A Variety szerint a színész nemrég felidézte, milyen volt beöltözni a Batmanben, és állítása szerint nem volt különösebben kellemes élmény. Siránkozott, hogy eleinte „négy órát” vett igénybe a sminkes csapatnak a fizikai átalakítása, de a jó hír az, hogy a csapat ezt végül „lecsökkentette kettőre”. Mindenesetre Farrellnek megérte az egész, aki egyszerűen fel volt dobva, hogy részt vehetett ebben a projektben.

„Matt Reeves egy csodálatos filmes, szóval egyszerűen hálás voltam, hogy a közelébe engedtek” – mondta Farrell.

„Remélhetőleg az emberek jól szórakoznak rajta és meghatódnak tőle. Ez egy nagyon egyedi megközelítése egy olyan történetnek, amit már sokszor elmondtak.”

Farrellnek igaza van abban, hogy Batman történetét már sok médiumban újra és újra elmesélték, de Reeves és Robert Pattinson valami újat hoz a Sötét Lovaghoz A denevéremberrel. Ez nem egészen eredettörténet, hiszen a Wayne-ek halálán és a Batmanné válás folyamatán gyorsan túljutunk, de a film még így is elég korán játszódik, a Sötét Lovag karrierjének kezdetén. Úgy tűnik, hogy ez a Batman sokkal inkább egy elkínzott lélek, mint Bruce Wayne más ábrázolásai, és a film annyira sötétnek tűnik, hogy sok rajongó őszintén meglepődött, hogy nem R-besorolást kapott.

Decemberben derült ki: Colin Farrell hivatalosan is aláírta a szerződést, hogy Oswald Cobblepotot alakítsa az HBO Max saját spinoff sorozatában. Bár a Batmanben nincs túl sok képernyőideje, úgy tűnik, hogy a film segíteni fogja a karaktert felkészíteni arra, hogy a saját sorozatával nagyobb jelenlétet kapjon a DC-univerzumban.

Colin Farrell Pingvin-spinoffjának egyelőre sem a hivatalos címe, sem a kitűzött megjelenési dátuma nem ismert. Addig is a rajongóknak be kell érniük azzal, amit a Batmanban láthatnak Farrelltől – a film 2022. március 3-án kerül a hazai mozikba.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu